Ομόνοια: Φουλάρουν… και στα δύο μέτωπα

Ίσως και μέσα στο σαββατοκύριακο να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Μπεμπέ
------------------------------------------------------------------------------

Από την Παρασκευή οι «πράσινοι» έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά και προετοιμάζονται για τα δύο δύσκολα παιχνίδια κόντρα στη Γιανγκελόνια. Το τεχνικό τιμ έβαλε στο μικροσκόπιό της τους Πολωνούς από τη πρώτη μέρα που έγινε η κλήρωση και από χθες ξεκίνησε και στο γήπεδο η προετοιμασία και η προσαρμογή του πλάνο πάνω τον επόμενο αντίπαλο. Ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του

έχουν πλέον μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες και τις όποιες αδυναμίες έχει η πολωνική ομάδα και καταστρώνουν αναλόγως τα πλάνα του, με στόχο την ερχόμενη Πέμπτη να πάρουν εκείνο το αποτέλεσμα που θα τους δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού της Λευκωσίας.

Κλείνει ο Μπεμπέ
Παράλληλα, το τεχνικό τιμ έπεσε με τα μούτρα στη δουλεία και την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Πρώτη προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός μέσου, ο οποίος ιδανικά θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, στα δύο παιχνίδια με τους Πολωνούς.

Ο Μπεμπέ αποτελεί τη Νο1 επιλογή της τεχνικής ηγεσίας και το πιθανότερο είναι πως ντυθεί στα πράσινα. Στη λίστα των υποψηφίων υπάρχουν πάντως και άλλα ονόματα, ωστόσο, αυτό του Βραζιλιάνου πρώην άσου της ΑΕΛ βρίσκεται σε περίοπτη θέση και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα ανακοινωθεί το επόμενο 24ωρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα