Ομόνοια: Έτοιμος για ενδεκάδα

Ο Αντρέ Σκέμπρι έφυγε από την Ομόνοια το καλοκαίρι του 2014 έτσι ώστε να πάει στην Φρανκφούρτη. Η παρουσία του εκεί δεν κύλησε όπως θα ήθελε ο Μαλτέζος αφού δεν πήρε παιχνίδια στα πόδια του, πραγματοποιούσε μόνο προπονήσεις με αποτέλεσμα να χάσει την αγωνιστική του σταθερότητα.

Με το που ήρθε στην Ομόνοια τον Ιανουάριο ο Κώστας Καϊάφας ήθελε να δώσει στον Σκέμπρι αγωνιστικά λεπτά μέσω κυπέλλου έτσι ώστε να τον έχει έτοιμο στα παιχνίδια-φωτιά.Μέχρι στιγμής ο Μαλτέζος αγωνίστηκε

στο κύπελλο και στα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας έχοντας βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα έξι φορές σε συνολικά 269 αγωνιστικά λεπτά. Κάτι που σημαίνει ότι ο Μαλτέζος σκόραρε ένα γκολ ανά 44 λεπτά! Νούμερο πολύ ψηλό, ωστόσο ο Κώστας Καϊάφας θέλει να δει τον Σκέμπρι να σκοράρει στα παιχνίδια που θα κρίνουν και την πορεία της ομάδας στην φετινή χρονιά.Στο θεσμό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε μέχρι τώρα 7 φορές σαν αλλαγή και σκόραρε μόλις ένα γκολ στο ντεμπούτο του με τον Εθνικό Άχνας. Μέχρι τώρα ο Κώστας Καϊάφας δεν του έδωσε φανέλα βασικού. Ο λόγος φυσικά δεν ήταν γιατί ο Μαλτέζος δεν μπορεί να δώσει ποιότητα στην ομάδα, αλλά δεν ήταν στην κατάλληλη κατάσταση για να αγωνιστεί φουλ ενενηντέλεπτο. Ο δεύτερος λόγος ήταν γιατί με τον ερχομό του στην Ομόνοια, η ομάδα είχε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού βασισμένο στον Μίκαελ Ποτέ και γι’ αυτό το λόγο προτιμά τον Ρομπέρτο Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης μετά τον τραυματισμό του Αφρικανού.Πλέον ο Αντρέ Σκέρμπι είναι σε θέση να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα της Ομόνοιας. Ο Μαλτέζος μπορεί να δώσει λύσεις τόσο αγωνιζόμενος στην κορυφής της επίθεσης, όσο και σαν δεύτερος επιθετικός, αλλά και στα εξτρέμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα