Ομόνοια: Επιστρέφει στο Κόσοβο η Ντρίτα

Το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται στο αεροδρόμιο της Πρίστινα η αποστολή της Ντρίτα, της οποίας η χθεσινή αναμέτρηση με τη Λίνφιλντ στον προ-προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αναβλήθηκε με απόφαση της UEFA λόγω του νέου κρούσματος κορωνοϊού που ανιχνεύθηκε στην πρωταθλήτρια Κοσόβου.

Υπενθυμίζεται ότι η νικήτρια της αναβληθείσας αναμέτρησης έχει κληρωθεί ν' αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη Λέγκια Βαρσοβίας και ο νικητής του εν λόγω

ζευγαριού θα είναι ο αντίπαλος στον β' προκριματικό γύρο της Ομόνοιας, αν αυτή υπερπηδήσει το εμπόδιο της Αραράτ την ερχόμενη Τετάρτη στην Αρμενία.

Η Ντρίτα δεν μπήκε σε δεκαήμερη καραντίνα, όπως φοβούνταν οι ιθύνοντές της, σύμφωνα ωστόσο με τα ρεπορτάζ στον διεθνή Τύπο είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που αποκλείεται λόγω κορωνοϊού στα χαρτιά.

Κι αυτό, διότι σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της UEFA αν δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο μετάθεσης ενός αναβληθέντος αγώνα σε άλλη ημερομηνία, τότε υπεύθυνη για τη μη διεξαγωγή του θεωρείται η ομάδα, στην οποία ανιχνεύθηκαν κρούσματα, και αυτή χάνει το παιχνίδι με 3-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα