Ομόνοια: Δύσκολος Μάρτιος – Καθοριστικός Απρίλιος

Δύσκολη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου για την Ομόνοια καθώς έχει να «τρέξει» για τα Κριτήρια της Ουεφα και ενώ γνωρίζει ότι ο επόμενος μήνας, ο Απρίλιος, θα είναι απαιτητικός και καθοριστικός σε πολλούς τομείς (κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η Ευρώπη και ο τελικός του Κυπέλλου + η έναρξη του προγραμματισμού με την άφιξη Νταμπίζα + η κορύφωση των διεργασιών για τις εκλογές).



Το σημαντικό για την Ομόνοια είναι να βρει τον τρόπο να ανταποκριθεί στις μαζεμένες προκλήσεις και να βγει πιο δυνατή και κυρίως ανανεωμένη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Καλό θα ήταν διοίκηση και οργανωμένοι οπαδοί να «βάλουν νερό στο κρασί» τους και να κοιτάξουν προς…Ομόνοια. Η ομάδα πρέπει να κάνει βήματα μπροστά. Δείχνει να έχει καλό υλικό, για κορμό πάνω στο οποίο θα δουλέψει και θα χτίσει ο Νταμπίζας. Ο κόσμος της ομάδας δεν αντέχει άλλα πισωγυρίσματα και δεν θα συμβιβαστεί και πολύ ακόμη χωρίς δει την ομάδα του διεκδικήτρια του πρωταθλήματος.

Συνεπώς, θα χρειαστεί σωστή διαχείριση των προκλήσεων. Πρώτα και κύρια να ξεπεραστεί ο σκόπελος των Κριτηρίων Μαρτίου, ώστε να αρχίσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις ο προγραμματισμός και παράλληλα να επιτευχθεί ο στόχος της Ευρώπης και αν είναι δυνατό να συνοδευτεί με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Μιλόγεβιτς παρά τα προβλήματα απουσιών, έχει φτιάξει τη χημεία της ομάδας και αν φανεί τυχερός και έχει όλους τους παίχτες του μέσα στον Απρίλιο, τότε έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος. Φλορέσκου, Μπαντιμπανγκά, Μπεμπέ και Χριστοφή είναι μια τετράδα παιχτών που μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα και να της δώσει την ώθηση που θα χρειαστεί στην τελική ευθεία της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα