Ομόνοια: Δεν αστιεύεται ο Βλάνταν

Τελικά δεν αστειεύεται ο προπονητής της Ομόνοιας. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σφίγγει τα λουριά στο "Ηλίας Πούλλος" και το αποδεικνύει μέρα με τη μέρα στο Γέρι. Αν η Ομόνοια θέλει να τερματίσει σε μία πιο αξιοπρεπή θέση στο β’ γύρο πριν την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος (πλέι-οφ), θα πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να βελτιώσουν όχι μόνο την απόδοση τους αλλά την συμπεριφορά, την εξωγηπεδική τους ζωή και να μην δίνουν δικαιώματα για μουρμούρα.

Η τιμωρία του Ούτσα βγήκε στην επιφάνεια, αυτό δεν σημαίνει

όμως ότι όσοι ποδοσφαιριστές τιμωρούνται θα πρέπει να γίνεται «είδηση». Σίγουρα αυτά είναι εσωτερικά προβλήματα της ομάδας, κάποια φάση όμως θα πρέπει να λυθούν. Η κίνηση του Μιλόγεβιτς για να τιμωρηθεί ο παίκτης ήταν αρκετά σωστή και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης έγινε το αυτονόητο, εξάλλου το είπε και ο Σεραφείμ ότι κάποιοι παίκτες θα τιμωρούνται αν παραπαίουν τους κανόνες.

Η τιμωρία του Ούτσα θα πρέπει να αφυπνίσει αρκετούς, αφού ο Σέρβος τεχνικός μας παρουσιάστηκε σαν προπονητής που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Ίσως να περίμενε να δει κάποια περιστατικά, στο χέρι του όμως είναι να βελτιώσει την κατάσταση.

«Προσπαθώ και εγώ καθημερινά στη προπόνηση να δω τι θα γίνει πίσω να βρω τους τέσσερις», ήταν το σχόλιο του τεχνικού της Ομόνοιας μετά την ήττα από την ΑΕΛ. Τώρα, λογικά αφού δεν υπολογίζεται ο Γεωργιανός αμυντικός θα δούμε στο δεξί άκρο της άμυνας το Ράμος ή μία δεύτερη επιλογή είναι και ο Μάριος Δημητρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα