Ομόνοια: Αρχίζει η προπώληση ενόψει Νέας Σαλαμίνας

Όπως ενημερώνει η διοίκηση της Ομόνοιας αρχίζει από τη Δευτέρα (25/04), στις 15:00, από τα Εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ - Primetel” και μέσω του Online Ticketing η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016, στο στάδιο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 16:00, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της β ΄φάσης του πρωταθλήματος.

η ανακοίνωση:
Η

αρίθμηση των εισιτηρίων ισχύει κανονικά. Τα ταμεία και οι είσοδοι την ημέρα του αγώνα ανοίγουν στις 14:30. Εισιτήρια Δυτικής Κερκίδας Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων στην Δυτική κερκίδα,

ισχύουν τα ακόλουθα:

• Για την Δυτική κερκίδα δεν έχουν εκδοθεί παιδικά εισιτήρια αγώνα. Οι μαθητές/φοιτητές και τα παιδιά κάτω των 12 χρόνων, μπορούν να εισέλθουν στη συγκεκριμένη κερκίδα με μαθητικό και παιδικό εισιτήριο διαρκείας αντίστοιχα.

Για τα παιδικά εισιτήρια αγώνα ισχύουν τα ακόλουθα:

- Διαθέσιμα παιδικά εισιτήρια αγώνα υπάρχουν για την Ανατολική και τη Βόρεια κερκίδα.

- Η αγορά παιδικού εισιτηρίου αγώνα θα επιτρέπεται εάν και εφόσον συνδυάζεται με αγορά τουλάχιστο ενός κανονικού εισιτηρίου αγώνα ή εάν κατά την αγορά του παιδικού εισιτηρίου αγώνα, υποδεικνύεται τουλάχιστο ένα κανονικό εισιτήριο διαρκείας, για την κερκίδα που προορίζεται το παιδικό εισιτήριο αγώνα.

- Έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες διευθετήσεις ώστε στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας να υπάρχει τέτοιος αριθμός παιδικών εισιτηρίων αγώνα, που θα ικανοποιεί τις ανάγκες όλων των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που ηλικιακά συγκαταλέγονται σε αυτήν την κατηγορία.

- Θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες ελέγχου στις εισόδους του ΓΣΠ, ώστε να διασφαλιστεί πως ο κάθε φίλαθλος χρησιμοποιεί για την είσοδό του στις κερκίδες, τον σωστό τύπο εισιτηρίου.

Είσοδοι για παιδικά και μαθητικά εισιτήρια αγώνα ή παιδικά και μαθητικά εισιτήρια διαρκείας:

• Οι κάτοχοι παιδικών ή/και μαθητικών εισιτηρίων αγώνα ή/και διαρκείας, θα εισέρχονται στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ5, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική από τη Θύρα Α1 και στην Βόρεια από την Θύρα Β4.

• Μαθητές/φοιτητές που θα έχουν στην κατοχή τους μαθητικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας και είναι πέραν των 20 χρονών θα πρέπει να έχουν μαζί τους την φοιτητική τους ταυτότητα.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων:

• Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ - PrimeTel» (Δευτέρα από τις 15:00 – 18:30 Τρίτη από τις 09:00 – 13:00 και 15:00 – 18:30 και Τετάρτη από τις 09:00 – 12:00).

Online Ticketing (από τις 25/04 η ώρα 15:00 μέχρι και τις 27/04 η ώρα 12:00)

Οι τιμές των εισιτηρίων:

• Γενική είσοδος: 10 ευρώ

• Παιδικό εισιτήριο: 1 ευρώ (οι προϋποθέσεις αγοράς και η διαθεσιμότητά τους, αναφέρονται πιο πάνω)

Keywords
Τυχαία Θέματα