Νέα σύσκεψη και αύριο τα σπουδαία!

Αύριο τα σπουδαία για την έδρα του τελικού κυπέλλου της 18ης Μαΐου, αφού στη σημερινή σύσκεψη δεν πάρθηκε η οποιαδήποτε απόφαση. Η αστυνομία έστειλε επιστολή στην ΚΟΠ και τα σωματεία και λόγω των έργων που γίνονται στο ΓΣΖ για την ανέγερση του νέου γηπέδου, ο αριθμός εισιτηρίων θα είναι περιορισμένος.

Δηλαδή το κάθε σωματείο θα λάβει από 3500 χιλιάδες περίπου εισιτήρια

και αυτό φυσικά δεν ικανοποιεί κανένα και το δήλωσαν από κοινού Δώρος Σεραφείμ και Νίκος Κίρζης. Αύριο θα παρθεί η τελική απόφαση στη νέα σύσκεψη. Ο αριθμός των εισιτηρίων δεν ευνοεί κανέναν με τον κ. Σεραφείμ να χαρακτηρίζει ζημιά τον συγκεκριμένο αριθμό και για τα δύο σωματεία. Ο Νίκος Κίρζης απάντησε ότι ο τελικός θα πρέπει να διεξαχθεί εκεί που λέει η προκήρυξη όχι όμως με αυτά τα δεδομένα, όσον αφορά τον κόσμο τους.

Μετά από λίγο η ΚΟΠ εξέδωσε και ανακοίνωση:

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola.
Σήμερα το πρωί η αστυνομία ενημέρωσε γραπτώς την ΚΟΠ πως η χωρητικότητα της Δυτικής Κερκίδας του Σταδίου ΓΣΖ, σε περίπτωση που ο τελικός γίνει στο Στάδιο της Λάρνακας, θα μειωθεί σημαντικά για λόγους ασφαλείας, λόγω των έργων που γίνονται στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
Ενόψει των νέων δεδομένων που προκύπτουν μετά την επιστολή της αστυνομίας, οι Πρόεδροι των δυο ομάδων Δώρος Σεραφείμ και Νίκος Κίρζης ζήτησαν αναβολή της σημερινής σύσκεψης για να έχουν τον χρόνο να διαβουλευτούν μεταξύ τους στην προσπάθεια εξεύρεσης της πιο κατάλληλης λύσης για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Coca - Cola.

Οι αποφάσεις θα ληφθούν αύριο, σε νέα σύσκεψη στις 11:00 το πρωί στα Γραφεία της ΚΟΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα