Ομόνοια: Αλλάζει η μεσοαμυντική γραμμή

Μετά τις χτυπητές αδυναμίες που έδειξε η Ομόνοια στην πρεμιέρα με τον Ερμή, ο Τζον Κάρβερ προσπάθησε μέσω των προπονήσεων να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.


Ο Άγγλος δεν θα μείνει στην δουλειά που έγινε στις προπονήσεις, αλλά αναμένεται στο σημερινό παιχνίδι με τη Δερύνεια να αλλάξει και πρόσωπα στην μεσοαμυντική γραμμή, έτσι ώστε οι πράσινοι να αφήσουν πίσω τους τα πολλά ατομικά και ομαδικά λάθη.

Ο Όρσουλιτς θα πάρει φανέλα βασικοί και θα επιστρέψει στην εντεκάδα της ομάδας. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει θέση δίπλα στον Νασιμέντο, με τον Παντελιάδη

να μένει στον πάγκο. Πέραν από την αλλαγή στο κέντρο της άμυνας, ο Κάρβερ αναμένεται να αλλάξει και το αριστερό άκρο, όχι γιατί ο Μαργκάσα δεν έκανε καλό παιχνίδι κόντρα στον Ερμή, αλλά γιατί ενδέχεται να προτιμηθεί για τη μεσαία γραμμή. Όσον αφορά το δεξί άκρο, από τη στιγμή που ο Κωνσταντινίδης δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, ο Κάρβερ θα επιλέξει έναν εκ των Δημητρίου και Καρλίτος.

Εάν όντως ο Άγγλος τεχνικός προτιμήσει τον Σοϊλέδη για το αριστερό άκρο της άμυνας, τότε ο Μαργκάσα θα μετακινηθεί στη μεσαία γραμμή και θα παίξει δίπλα από τον Τουρέ, ο οποίος έκανε καλό παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για τον Φυλακτού.
Η παρουσία της Ομόνοιας στο επιθετικό κομμάτι στο ματς της πρεμιέρας ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση με το αμυντικό κομμάτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να δούμε νέα πρόσωπα. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Κίλιαν Σιέρινταν είναι ο πρώτος υποψήφιος να πάρει φανέλα βασικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα