Ομόνοια: Αισθητή βελτίωση...

Αυτή τη φορά η Ομόνοια κατάφερε να πάρει την ουσία και τους τρεις βαθμούς που τόσο είχε ανάγκη. Στο «πράσινο» στρατόπεδο σήμερα άρχισε με κάθε επισημότητα η εποχή Μιλόγεβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της ομάδας.

Μία Ομόνοια σήμερα που είχε τα καλά και τα μέτρια της διαστήματα, μία Ομόνοια που είχε το μονόλογο στην επίθεση για ένα περίπου 20άλεπτο, μία Ομόνοια που εμφάνισε θετικά στοιχεία, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Μιλόγεβιτς άρχισε να περνά τη φιλοσοφία του στην ομάδα,

όμως σε διάστημα μιας εβδομάδας, δεν γίνονται και θαύματα.

Το σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι πως η Ομόνοια κέρδισε, με μοναδικό ζητούμενο τώρα, τις σερί νίκες που θα την βοηθήσουν να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. «Ελέγχαμε τον ρυθμό όπως θέλαμε όμως το θέμα είναι ότι για αυτές τις εφτά μέρες που είμαι εδώ, ήθελα να δώσω λίγο διαφορετική νοοτροπία στους παίκτες μου και σε γενικές γραμμές έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος», μία από τις δηλώσεις Μιλόγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα.

Η Ομόνοια μετά την σημερινή της εμφάνιση στη Λεμεσό, έδωσε συνέχεια στην καλή εμφάνιση που είχε στην περασμένη αγωνιστική με τον ΑΠΟΕΛ, δείχνοντας σημαντική βελτίωση με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο. Σήμερα η Ομόνοια μας απέδειξε ότι μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Η σημερινή επιτυχία της Ομόνοιας την βοηθά τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Σίγουρα πολλοί είναι κι’ αυτοί που κρίνουν τη νίκη της Ομόνοιας με το ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε με τον Χαφέζ, αλλά αν εξαιρέσουμε αυτή τη φάση η Ομόνοια ήταν μαχητική στις πλείστες γραμμές, διεκδικώντας τη μπάλα, κερδίζοντας μονομαχίες, έχοντας μάλιστα και αρκετές τελικές. Η επόμενη μέρα θα βρει την Ομόνοια ν’ αγωνιά για τη τύχη των τραυματιών Ρούνιε και Γκουλόν αφού και οι δύο έγιναν αναγκαστική αλλαγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα