Οι δηλώσεις Μιλόγεβιτς μετά το διπλό (video)

Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα Άρης-Ομόνοια οι Μιλόγεβιτς και Ναγκόε.

Οι δηλώσεις Βλάνταν Μιλόγεβιτς

«Ελέγχαμε το παιχνίδι όπως θέλαμε αλλά το θέμα είναι ότι τις μέρες που είμαι εδώ ήθελα να δώσω διαφορετική νοοτροπία στους παίκτες μου. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, είχαμε φάσεις όμως που έπρεπε να τις τελειώσουμε καλύτερα. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε τη νίκη. Μπράβο για τον Άρη, φαίνεται ότι είναι δουλεμένη ομάδα, το ξέρω ότι ήταν ομάδα με 4 σερί νίκες. Πρέπει να δώσουμε μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο

Τσίρειο, θα προσπαθήσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Για μένα μπορεί να πω ότι νιώθω ευχάριστα μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να παίζουμε, να δουλεύουμε και να βάλουμε το κεφάλι κάτω για καλύτερα αποτελέσματα. Αν κάποιος μου έδινε αυτό το σκορ πριν το ματς, θα το δεχόμουν».

Οι δηλώσεις Ναγκόε:

«Είχαμε καλό παιχνίδι, κατά την άποψη μου αξίζαμε πολύ περισσότερα, όσοι είδαν το ματς μπορεί να κρίνουν και είναι καλύτερα να κρίνουν άλλοι παρά εγώ. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τους 3 βαθμούς και καλή συνέχεια στο νέο προπονητή. Εμείς ευχόμαστε να παίξουμε καλύτερα απ' ότι σήμερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα