Ομόνοια: Αυτό του έλειπε…

Πρόβα τελικού δεν ήταν… αλλά για κάποιους ποδοσφαιριστές ήταν ευκαιρία.

Όχι για να δείξουν ότι μπορούν για να βρίσκονται και την νέα χρονιά στην ομάδα αλλά να πάρουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους και να είναι έτοιμοι ενόψει του μεγάλου ραντεβού κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα.

Αντί αυτού ο τεχνικός της Ομόνοιας Βλάνταν Μιλόγεβιτς είδε δυο ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν τραυματίες από τον αγώνα με τον ένα μάλιστα να τον προορίζει ως βασικό στον τελικό κυπέλλου. Αναφερόμαστε στον Δημήτρη Χριστοφή.

Ο νεαρός

άσος των πρασίνων αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι με πρόβλημα στο πόδι με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν διάστρεμμα. Ένας τραυματισμός ο οποίος είναι ικανός να τον κρατήσει και πάλι εκτός αγώνα.

Ωστόσο πολλά θα ξεκαθαρίσουν είτε σήμερα είτε αύριο όταν ο ποδοσφαιριστής περάσει από MRI. Ευχή όλων στην πράσινη οικογένεια είναι να μην υπάρχει κάτι πιο σοβαρό στον ποδοσφαιριστή και να τεθεί στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού για τον αγώνα της χρονιάς. Μπορεί κάποιος να πει πως ο Χριστοφή δεν μπήκε ποτέ στην ομάδα και πως έμαθε να αγωνίζεται χωρίς αυτόν…αλλά και πάλι ο «Τζίμης», μπορεί να κάνει την διαφορά.

Όσο αφορά στον Ούρσουλιτς, αν και παγκίτης, και πάλι αποτελεί επιλογή για τον τεχνικό της ομάδας, και σίγουρα θα τον θέλει και αυτόν στις επιλογές του ενόψει του τελικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα