Αυξημένη η σκόνη μέχρι και τη Δευτέρα

Ασθενής ψηλή πίεση, που σταδιακά υποχωρεί, επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, μέχρι και τη Δευτέρα.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται τοπικά να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά σύντομα θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί, μέτριοι

και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις και τοπικά είναι πιθανό να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, ιδιαίτερα τις αυγινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια, ενώ στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται, νωρίς το πρωί, να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, κυρίως στα ορεινά. Σταδιακά όμως και μέχρι το μεσημέρι ο καιρός αναμένεται να καταστεί σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης αλλά στα δυτικά κυρίως παράλια μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα δυτικά παράλια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τρίτη και μικρή περαιτέρω πτώση την Τετάρτη και την Πέμπτη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Πηγη ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα