Ομόνοια - Ολυμπιακός: Παιχνίδι αξίας 32 εκατ. ευρώ

Με παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτου αγώνα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22:00, CS1) την Ομόνοια στην Κύπρο, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Μία ανάσα από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που θα του εξασφαλίσουν κάτι παραπάνω από 32 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του βρίσκονται οι

νταμπλούχοι Ελλάδας.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» χρίζει τον Ολυμπιακό απόλυτο φαβορί απέναντι στην Ομόνοια, στην αποψινή ρεβάνς στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, στο πλαίσιο της φάσης των πλέι οφ του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο τους μετρούν 5 στις 5 προκρίσεις σε προκριματικά και απόψε θέλουν να διευρύνουν στο το σερί τους. Μάλιστα, αν ο Ολυμπιακός κερδίσει μέσα στην Κύπρο, ο Πορτογάλος θα φτάσεις τις 15 νίκες και θα γίνει ο προπονητής με τις περισσότερες ευρωπαϊκές νίκες στην ιστορία του συλλόγου.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό θέλουν να ξορκίσουν τις κακές τους βραδιές στην Κύπρο κατά τις δύο τελευταίες επισκέψεις τους, καθώς είχαν ηττηθεί 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ το 2016 και 3-0 από την Ανόρθωση το 2008.

Οι πιθανές συνθέσεις

Ομόνοια (Μπεργκ): Φαμπιάνο-Λέσιακς, Λανγκ, Λούφτνερ, Χούμποτσαν-Κουσουλάς, Βίτορ Γκόμες-Ασάντε, Παπουλής, Μπουτεάκ-Σενέ

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα-Χολέμπας, Σεμέδο, Μπα, Ραφίνια-Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά-Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς-Ελ Αραμπί

Keywords
Τυχαία Θέματα