Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 0-2: Πήραν τον "αέρα" των πρασίνων οι γαλαζοκίτρινοι!

Ασταμάτητος ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια, αφού μετρά 3 συνεχόμενες φετινές νίκες κόντρα στους πράσινους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με 0-2 κόντρα στην αιώνια αντίπαλο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έπιασαν προσωρινά κορυφή.

Ο ΑΠΟΕΛ με αυτή την νίκη έφτασε στην κορυφή και στους 56 βαθμούς, περιμένοντας το παιχνίδι της ΑΕΚ που βρίσκεται στους 54 με

αντίπαλο τον Απόλλωνα στο "Αλφα Μέγα".

Οι δύο αιώνιοι θα συναντηθούν ξανά την ερχόμενη Τετάρτη για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου, εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ έκανε ήδη το πρώτο βήμα με μία νίκη. 

Τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων ήρθαν στο 2ο ημίχρονο. Ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ στο 58' της αναμέτρησης μετά από λάθος του Λανγκ στην άμυνα. Ο Ντάλσιο αρπάζει την ευκαιρία και με ατομική ενέργεια σημείωσε το 0-1, βάζοντας τους γαλαζοκίτρινους μπροστά στο σκορ.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 82΄ από τον Γιώργο Εφραίμ. Λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, ο Εφραίμ έστρωσε την μπάλα στα πόδια του και με εξαιρετικό τελείωμα με το δεξί, σημείωσε το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Να σημειώσουμε ότι ακυρώθηκε τέρμα των γαλαζοκιτρίνων στο 46΄ μέσω VAR, ενώ οι πράσινοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 77΄όταν ο Ανσαριφάρντ έπιασε από κοντά την κεφαλιά αλλά ο Μπέλετς μάζεψε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Ομόνοια (Σ.Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους, Λοΐζου (89' Ζαχαρίου), Παπουλής (71' Μπάρκερ), Λέζιακς (60' Κίτσος), Μπασιρού, Λανγκ, Κούσουλος (71' Κασάμα), Μπεσεντίν, Μίλετιτς, Μπεζούς (60' Ανσαριφάρντ).

-Στον πάγκο οι: Παναγή, Ουζόχο, Γιούστε, Κασάμα, Μπάρκερ, Κίτσος, Ανσαριφάρντ, Ζαχαρίου, Σράντι, Παναγιώτου, Μιξ, Χαραλάμπους.

ΑΠΟΕΛ (Βλ.Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Τσεμπάκ, Καρώ, Κρέσπο, Γουίλερ, Κονσταντίνοφ, Μαρκίνιος (76' Εφραίμ), Βιγιαφάνες (84' Ντβάλι), Μπεν (61' Νταουσβίλι), Ντάλσιο, Μακέντα.

-Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τσιλιγκίρης, Ντβάλι, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Σατσιάς, Ηλία, Ντονγκαλά, Δώνης.

Κίτρινες: Μπεζούς, Παπουλής, Ανσαριφάρντ / Μακέντα 

Διαιτητής:  Hansen Morten Krogh

Α' Βοηθός Διαιτητής: Dahl Jesper

Β' Βοηθός Διαιτητής: Bramsen Steffen Beck

4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

VAR: Kristoffersen Mads-Kristoffer

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης

Παρατηρητής:  Καπιτανής Κώστας

Keywords
Τυχαία Θέματα