Ολυμπιακός-Ακρίτας 1-0: Νίκη βαθμολογικής "ανάσας" για Ολυμπιακό

Τρίποντο βαθμολογικής "ανάσας" πέτυχε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας, με 1-0 στο ΓΣΠ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA,

Οι μαυροπράσινοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και έφτασαν τους 4 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα, όσους έχει κι ο Ακρίτας στην πρότελευταία θέση.

Σκόρερ των γηπεδούχων ο Κορομά στο 64ο λεπτό έπειτα από βαθιά μπαλιά, λάθος εκτίμηση από τους Περντρέου και Ντραμέ, με τον Κορομά να κερδίζει την κεφαλιά, να αποφεύγει τον Περντρέου και προ κενή εστία να ανοίγει το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Σέ ένα παιχνίδι μέτριο με ελάχιστες φάσεις κυρίως στο 1ο ημίχρονο, με τον Γαβρηίλ να αστοχεί στο 39΄ μετά από μια ωραία ατομική ενέργεια και στο 42΄ με το δοκάρι του Ολυμπιακού από κεφαλιά του Μπαρντί.

Εντεκάδες:

Ολυμπιακός: Μολ, Καρτασιάν, Μπαρντί, Σάλι(60' Κορομά), Γκεριέρ, Έσελινκ, Ντόσης, Ευτυχίδης(77' Κυριάκου), Πεχλιβάνης(60' Σλόγκαρ), Χέντρικς(70' Ψύχας) Νάνι(70' Μάρκοβιτς).

-Στον πάγκο: Τσαρλς, Πισίας, Μουχτάρης, Μάρκοβιτς, Χριστοδούλου, Ιωάννου, Ψύχας, Ζεφκή, Χατζιμητσής.

Ακρίτας: Περντρέου, Ντράμε, Κονέ(46' Κόρατς), Άμπραχαμ, Ελ Τζεμιλί(46' Αλεξέεφ), Μπερνάρντι, Γαβριήλ(68' Αμντουσαλάμοφ), Σέχιτς, Ραμίρες, Καραγιάννης(46' Φοριέλ), Μασάδο(83' Λίμα).

-Στον πάγκο: Βινσεντίνι, Ονόντι, Ζουνίνιο, Βασιλείου, Πιμεντέλ, Δημοσθένους, Βάσου, Πική.

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Χριστοφόρου Μάριος

AVAR: Ηροδότου Ξένια

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα