Ολυμπιακός: Να στείλει από νωρίς το μήνυμά του

Στον Ολυμπιακό περιμένουν με ανυπομονησία τον αυριανό αγώνα με τη Δόξα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Μακάρειο στάδιο . Οι «μαυροπράσινοι» με την επιστροφή τους στην Α' Κατηγορία χωρίς καμία αμφιβολία στοχεύουν στην παραμονή και στην εδραίωσή τους ξανά στα σαλόνια των μεγάλων, όπως αρμόζει άλλωστε στην ιστορία τους. Αναγνωρίζουν άλλωστε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν μετά και το εμπάργκο των μετεγγραφών. Όμως υπάρχει εμπιστοσύνη στον τεχνικό της ομάδας Χρύση Μιχαήλ ότι θα τα καταφέρει να παρουσιάσει

ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα τα δίνει όλα με αξιοπρέπεια και φυσικά να παίρνει τους απαραίτητους βαθμούς, ώστε να έχει μια καλή πορεία μέχρι το τέλος. Είναι λογικό ότι θα υπάρξει διαφορά δυναμικότητας απέναντι κυρίως στις μεγάλες ομάδες, όμως η επιδίωξη είναι ο Ολυμπιακός να δίνει τη μάχη σε κάθε αγώνα για το βαθμολογικό όφελος.

Όπως για παράδειγμα στον αυριανό αγώνα με τη Δόξα στο Μακάρειο στάδιο. Απέναντι σε μια ομάδα που θα έχει τους ίδιους στόχους. Ο Ολυμπιακός θέλει να στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα από την πρεμιέρα ότι επέστρεψε στην Α' κατηγορία για να παραμείνει. Δεν θέλει να είναι ο φτωχός συγγενής και ούτε να έχει μια πορεία που θα σκορπίσει την απογοήτευση.

Σε εγρήγορση ο κόσμος
Σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα θα πρέπει να έχει δίπλα της τον κόσμο της . Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν μεγάλο κίνητρο μετά την επιστροφή στην Α' κατηγορία. Πρέπει να επιστρέψουν, όμως, μαζικά στο γήπεδο. Στον αυριανό αγώνα με τη Δόξα αναμένουν αρκετό κόσμο, που θα σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντική η αρχή, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Μια επιτυχία θα ανεβάσει το ηθικό για την πολύ δύσκολη συνέχεια. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι το Μακάρειο θα φορέσει τα γιορτινά του και θα φιλοξενήσει αρκετό κόσμο, που θα δώσει μεγάλη ώθηση στους ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι άλλωστε το ζητούμενο. Για να ελπίζει ο Ολυμπιακός στην παραμονή στην κατηγορία θα πρέπει και ο κόσμος να κάνει το καθήκον του.

Keywords
Τυχαία Θέματα