Δόξα: Να κάνει σεφτέ

Η λευκή ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, απέναντι σε έναν φαινομενικά βατό αντίπαλο, απογοήτευσε τους ανθρώπους της Δόξας, που ήθελαν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί. Μπορούν, όμως, να το πετύχουν σήμερα απέναντι στον Ερμή στο Μακάρειο.

Η προσφυγική ομάδα στον πρώτο επίσημο αγώνα έβγαλε κάποιες αδυναμίες που ήταν κυρίως απόρροια της ανομοιογένειας. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό για μια καινούργια και νεανική ομάδα να χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό. Μέχρι να το πετύχει, όμως,

θα πρέπει να παίρνει και τα αποτελέσματα προκειμένου να μη μείνει πίσω στη βαθμολογία. Το σημερινό παιχνίδι με τον Ερμή στο Μακάρειο προσφέρεται για τους τρεις βαθμούς. Ο αντίπαλος είναι στα ίδια… κυβικά και η Δόξα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της αραδιπιώτικης ομάδας και να κάνει σεφτέ στις νίκες.

Ενίσχυση με Σέρτζιο Πίκολι

Η Δόξα προχώρησε στην απόκτηση του Νιούτον Σέρτζιο Πίκολι. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ποπόφ και μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο ποδοσφαιριστής έφτασε στην Κύπρο την περασμένη Παρασκευή και θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις. Εκτιμάται ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Πίκολι άρχισε την καριέρα του από την Γκρέμιο και ακολούθως υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο στην ιταλική Ουντινέζε. Δόθηκε δανεικός στη Γουότφορντ, στη Νοβάρα, στην Τσαπεκοένσε, στη Γρανάδα και στην Αλμπαθέτε. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Πιστόια.

Keywords
Τυχαία Θέματα