Ολυμπιακός από… ημίχρονο και τώρα Άρσεναλ

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Λαμίας στα σβηστά, κρατώντας και δυνάμεις για την Άρσεναλ.

 Οι Πειραιώτες «καθάρισαν» εύκολα την Λαμία, επικρατώντας 3-0 για την 25η αγωνιστική, κάνοντας δυνατή προπόνηση πριν το πρώτο ματς με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League.

Ο Μπρούμα άνοιξε το σκορ με άπιαστο σουτ στο 8’ και δύο λεπτά, μετά ο Φορτούνης ζευγάρωσε τα τέρματα των «ερυθρόλευκων» μετά από λάθη των φιλοξενούμενων και ο Ελ Αραμπί σκόραρε στο 33’, για το 20ο του γκολ στη σεζόν και το 18ο στο πρωτάθλημα.

Αγγαρεία ήταν για τις δύο ομάδες το δεύτερο μέρος, στο οποίο αποδέχθηκαν την μοίρα τους και κράτησαν δυνάμεις ενόψει της συνέχειας. Αποχώρησε τραυματίας στο 18’ ο Μπα λόγω ενοχλήσεων στην μέση και ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε και πάλι ως στόπερ τον Εμβιλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός …, Άρσεναλ,olybiakos …, arsenal