Ανατροπή με Σιαθά και Βάγκνερ η Νέα Σαλαμίνα

Η Νέα Σαλαμίνα με ανατροπή, κέρδισε 1-2 τον Ερμή στο «Αμμόχωστος», σε αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική της β’ φάσης στο β’ γκρουπ.

Οι ερυθρόλευκοι με το τρίποντο έφτασαν τους 32 βαθμούς ενώ οι φτεροπόδαροι έμειναν στους 25.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φάσεις στις αντίπαλες εστίες. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ήρθε στο 44' με τον Καικέ να αποκρούει την κεφαλιά του φορ

της Νέας Σαλαμίνας, του Βάγκνερ. 

Στο 51ο λεπτό καταλογίστηκε πέναλτι για την Νέα Σαλαμίνα, όμως, μετά που η φάση εξετάστηκε, ο Τιμόθεος Χριστοφή ακύρωσε την αρχική του απόφαση.

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό ο Ερμής πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Κύπρου έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Ρουσιάς με κοντινή προβολή νίκησε τον Βεσελόφσκι για το 1-0. 

Ανατροπή... παραμονής για τη Νέα Σαλαμίνα!

Η απάντηση απο την Νέα Σαλαμίνα ήρθε στο 78ο λεπτό. Ο Μπρένο έκανε την σέντρα και ο Σιαθάς εντός περιοχής, αρχικά έκανε τον κοντρόλ και στην συνέχεια νίκησε τον Καικέ για το 1-1. 

Στο 84ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν ακόμη ένα τέρμα κάνοντας την ανατροπή. Ο Τσουκαλάς έκανε το σουτ όμως ο Καικέ απόκρουσε ασταθώς και ο Βάγκνερ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα