Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων

Πρώτη εκτός έδρας αποστολή για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Στο πλαίσιο του έβδομου ομίλου ο πρώτος μας σταθμός αρχίζει την Παρασκευή από τη Νορβηγία και συγκεκριμένα από το  «Marienlyst Stadion».

Οι Νορβηγοί στις 6 Σεπτεμβρίου θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα στη διοργάνωση, ενώ η Κύπρος ξεκίνησε νικηφόρα (1-0) με αντίπαλο το Γιβραλτάρ τον περασμένο Μάρτιο.

Με τους Νορβηγούς βρεθήκαμε ξανά αντιμέτωποι σε προκριματική φάση και μετρούμε

από μια νίκη.

Σε αγώνα που έγινε στις 12 Αυγούστου 2009 στο Δασάκι μας νίκησαν με 3-1 (το γκολ της Εθνικής μας στο 47ο λεπτό ο Γιώργος Εφραίμ).

Στον αγώνα που έγινε στο Aalesunds Stadion στις 3 Σεπτεμβρίου 2010 νικήσαμε με 3-1 και τα τέρματα της Εθνικής μας πέτυχαν οι Βαλεντίνος Σιέλης (51’) και Ανδρέας Πιταράς (59’, 65’).

Αυτή τη φορά για τον όμιλο μας θα αναμετρηθούμε πρώτα εκτός έδρας και το παιχνίδι στην Κύπρο είναι προγραμματισμένο για τις 15 Νοεμβρίου.

Η αποστολή της Εθνικής μας βρίσκεται στο Ντράμεν από το μεσημέρι της Τετάρτης και ολοκληρώνει τον κύκλο της προετοιμασίας απόψε με προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Παρασκευής.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου όπως και στις προηγούμενες προπονήσεις, θα επικεντρώσει το βάρος της προσπάθειας σε θέματα τακτικής και θα ανακοινώσει το πλάνο δράσης την ημέρα του αγώνα. Από αγωνιστικής πλευράς στη διάθεση του βρίσκονται και οι 21 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή.

Η ανάλυση του αγώνα σήμερα θα περιλαμβάνει και εικόνα για τους διεθνείς μας μέσα από στιγμιότυπα πρόσφατων αγώνων της Νορβηγίας.

Η Νορβηγία στα πιο πρόσφατα φιλικά της που έγιναν τον περασμένο Ιούνιο νίκησε εκτός έδρας τη Δανία U20 με 3-2 και ηττήθηκε στη Σουηδία με 3-1.

Τον αυριανό αγώνα θα διαιτητεύσει ο Καζακστανός Furkat Atazhanov.

Σήμερα για τον έβδομο όμιλο θα διεξαχθεί ο αγώνας της Πορτογαλίας με το Γιβραλτάρ. Για τους Πορτογάλους θα είναι ο πρώτος αγώνας και για το Γιβραλτάρ αφού προηγήθηκαν οι αγώνες του με την Κύπρο και τη Λευκορωσία όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Η επόμενη αγωνιστική στον όμιλο μας είναι προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου και τότε θα γίνουν οι αναμετρήσεις Ολλανδία – Κύπρος και Λευκορωσία – Πορτογαλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα