Ολοκληρώνεται αύριο το σεμινάριο για νεαρούς διαιτητές

Άρχισε την Πέμπτη και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή το σεμινάριο διαιτησίας για νεαρούς, υποσχόμενους διαιτητές.


Το σεμινάριο εντάσσεται στο πρόγραμμα CORE της UEFA (Centre of Referee Excellence) και πέραν των Κυπρίων εκπαιδευτών, παρών για να διδάξει είναι το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA κ. Κύρος Βασσάρας.

Στο σεμινάριο διδάσκουν επίσης ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Alan Snoddy και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Κώστας

Καπιτανής.
Στο σεμινάριο συμμετέχουν οι διαιτητές Αιμίλιος Χριστοφή, Δημήτρης Σολωμού, Χρύσω Γεωργίου και Ανδρέας Στρούθου και οι βοηθοί διαιτητές Μιχάλης Γιασουμή, Θεράπων Καμηλάρης, Ανδρέας Παναγιώτου, Στέφανος Αναστασίου, Δημήτρης Προκοπίου, Μάριος Ευαγόρου, Ξένια Ηροδότου και Δώρα Μυριανθέα.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα καθώς και διαλέξεις για θέματα ψυχολογίας και διατροφής.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, οι διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές θα διαιτητεύσουν σήμερα αγώνες Β’ και Γ’ Κατηγορίας και θα αξιολογηθούν από τους εκπαιδευτές.

Παρόντες στο σεμινάριο είναι και οι coach βοηθών διαιτητών Δημητράκης Σταύρου, Φρίξος Πέτρου, Κυριάκος Νεοφύτου και Χριστόφορος Κιντ και οι coach διαιτητών Πανίκος Καϊλης, Ανδρέας Δημητρίου, Στέλιος Τρύφωνος και Μάριος Τσαγγάρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα