Ολλανδία: Ικανοποίηση ξενοδόχων από την παρουσία της Πάφου

Ικανοποιημένοι είναι οι φορείς και οι ξενοδόχοι από την παρουσία της Πάφου στην τουριστική έκθεση Ολλανδίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, κατά την διάρκεια της έκθεσης τόσο η ΕΤΑΠ όσο και οι ξενοδόχοι είχαν σειρά επαφών με τους σημαντικότερους διοργανωτές ταξιδίων.

Από τις συναντήσεις διαφάνηκε ένα καλό κλίμα σε επίπεδο ζήτησης και κρατήσεων τουριστικών πακέτων για την Πάφο για το 2018 αλλά και προγραμματισμού θέσεων που παρατηρείται περίπου μια αύξηση περί το 7-10% για το τρέχον

έτος.

Όπως ανέφερε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΤΑΠ, Νάσος Χατζηγεωργίου για την ολλανδική αγορά, γίνονται προσπάθειες περαιτέρω ανάπτυξης της τόσο για την καλοκαιρινή όσο και τη χειμερινή περίοδο όπως επίσης και προσπάθειες προσέλκυσης διαφόρων ειδικών τμημάτων της αγοράς με προοπτική, όπως αθλητικός τουρισμός, τουρισμός υπαίθρου κ.α.

Η ολλανδική αγορά ήταν από τις αγορές που παρουσίασαν ικανοποιητική αύξηση για την Κύπρο το 2017 που ανέρχεται περίπου στο 29% (38,000 αφίξεις έτος 2017) σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Παρά την περιορισμένη αεροπορική διασύνδεση Πάφου-Ολλανδίας, η εν λόγω αγορά όπως αναφέρει ο κ. Χατζηγεωργίου παρουσιάζει περαιτέρω προοπτικές κάτι που προσπαθεί η Πάφος σε συνεργασία με τους εταίρους της Κύπρου και του εξωτερικού να αξιοποιήσουν.

Τους επόμενους μήνες Φεβρουάριο μέχρι Απρίλιο κορυφώνονται οι ενέργειες προβολής με πάντοτε το βλέμμα στραμμένο στον στρατηγικό στόχο της Τουριστικής Πάφου που είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου και η προσέλκυση τουρισμού σε ολόχρονη βάση, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα