Μυστήρια εξαφάνιση ναύτη κυπριακού πλοίου- Άφαντος 41 χρόνια

Η οικογένεια ενός Ιρλανδού, ο οποίος είναι εξαφανισμένος εδώ και 41 χρόνια, ζητάει βοήθεια για τον εντοπισμό του, αφού τους πληροφόρησαν ότι μπορεί να είναι ζωντανός.

Πρόκειται για τον Kevin Williams, ο οποίος τελευταία φορά επικοινώνησε με την οικογένειά του με καρτ ποστάλ που έστειλε από το Σουδάν. Στο Σουδάν βρέθηκε όταν ήταν εργαζόμενος ως ναύτης σε ελληνοκυπριακό πλοίο.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, η καρτ ποστάλ έφτασε στην Ιρλανδία την 1η Σεπτεμβρίου του 1976 και πληροφορούσε τους δικούς του ότι θα έφτανε στο Λονδίνο μέσα στις επόμενες έξι βδομάδες. Όμως, έκτοτε δεν άκουσαν κανένα

νέο του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ανιψιού του Kevin στο ίδιο μέσο, η οικογένεια ανακάλυψε ότι ήταν ζωντανός και ζούσε στο Λονδίνο στα μέσα της δεκαετίας του 2000.
Εντούτοις, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν ή να επιβεβαιώσουν εάν είναι ζωντανός μέχρι και σήμερα.

Ο Kevin γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1946, έχει τρία αδέρφια και μια αδερφή. Ένα από τα αδέρφια του έφυγε από τη ζωή, αλλά τα υπόλοιπα ακόμα τον ψάχνουν.

Ο άντρας που αναζητείται υπηρέτησε στο βρετανικό ναυτικό και από το 1966 μέχρι το 1967 συμμετείχε σε δύο ταξίδια του γύρου του κόσμου.

Τελευταία φορά που τον είδαν ήταν το 1975, όταν επισκέφτηκε τη μητέρα του. Έκτοτε, ξεκίνησε να ταξιδεύει και βρέθηκε σε πολλές χώρες του κόσμου.

Σε ένα γράμμα στον αδερφό του, τον πληροφόρησε ότι βρήκε δουλειά σε ένα ελληνοκυπριακό πλοίο ως ναύτης και θα ταξίδευαν στο Σουδάν. Όταν έφτασε εκεί, χάθηκαν τα ίχνη του, σύμφωνα με την τελευταία του καρτ ποστάλ.

Εάν ζει θα είναι 72 χρονών, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Η οικογένεια εξέφρασε την ανάγκη να τον δει ξανά, αν και για μεγάλο χρονικό διάστημα τον είχαν για νεκρό. Όμως, στα μέσα της δεκαετίας του 2000, ανακάλυψαν ότι ίσως ήταν ζωντανός, πράγμα που τους σόκαρε και τους αναπτέρωσε τις ελπίδες να δουν ξανά ζωντανό τον εξαφανισμένο συγγενή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα