Ολλανδία - Εθνική Νεανίδων U-19 (20:30, Assen)

Παίκτριες της Εθνικής Νεανίδων στην χθεσινή προπόνηση που έγινε κάτω από δυνατή βροχή.
-----------------------------------

Αποστολή με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U-19.

Αντιμετωπίζει απόψε, στις 20:30 την Ολλανδία σε αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του 7ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο "Marsdijk", στην πόλη Assen, έδρα της ομάδας Achilles 1894 που αγωνίζεται στις μικρές κατηγορίες της Ολλανδίας.

Κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2014 στις Νεάνιδες, η Εθνική

μας ομάδα θα προσπαθήσει να είναι όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί, γνωρίζοντας πως ο αντίπαλος, είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη ενώ θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ χωρίς να προκύψουν αγωνιστικά προβλήματα και όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση του Άντρου Βασιλείου για τον αποψινό αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα Ολλανδίας - Κύπρου ορίστηκε η Fernandes Morais από το Λουξεμβούργο. Η De Vries από το Βέλγιο θα είναι η πρώτη βοηθός, η Gurbanova από το Αζερμπαϊτζάν δεύτερη βοηθός και η Ρωσίδα Mamaeva θα είναι η τέταρτη διαιτητής.

Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν επίσης η Ιταλία και η Μολδαβία που θα αναμετρηθούν σήμερα στις 18:30.

Μετά το σημερινό αγώνα, η Εθνική μας θα παίξει την Πέμπτη με την Ιταλία και την Κυριακή με τη Μολδαβία. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό αγώνα:
Μαρία Ματθαίου, Αντουανέττα Χρυσάνθου, Στέλλα Οικονομίδου, Ηλιάνα Αντωνίου, Φιλίππα Σάββα, Κυριακή Βασιλείου, Αντωνία Αριστείδου, Παναγιώτα Δημητρίου, Μαρία Κακόψητου, Αθηνά Χρυσοστόμου,
Σκεύη Νεοφύτου, Νάσια Γεωργίου, Σταυρούλλα Σοφοκλέους, Παναγιώτα Θεοφίλου, Ειρήνη Ανδρέου, Μαρία Θεολόγου, Αγγελίνα Ιωάννου, Άννα Σωτήρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα