«Όλα πήγαν λάθος. Αν δεν το αξίζουμε, δεν θα το πάρουμε»

Την αποτίμηση της εντός έδρας ήττας του ΑΠΟΕΛ από τον Απόλλωνα (0-2) έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει τη νίκη.

Η αρχική εικόνα του αγώνα δεν προδίκαζε την εξέλιξή του. Μέχρι να πετύχει γκολ ο Απόλλωνας, αλλά και μετά, καθώς και με τις αλλαγές στο ημίχρονο, ήμασταν επιθετικοί, όμως όταν δεν σκοράρεις και σπαταλάς τις ευκαιρίες σου, θα το πληρώσεις και αυτό συνέβη απόψε.

Όλα πήγαν λάθος.

Είμαστε σε μειονεκτική θέση αυτή τη στιγμή.

Στα πλέι οφ σημασία έχει να παίρνεις τη νίκη είτε είσαι είτε δεν είσαι καλός. Και ο Απόλλωνας δεν ήταν καλός και στα έξι παιχνίδια που νίκησε. Στα πλέι οφ τα λάθη πληρώνονται, οι ισορροπΊες είναι λεπτές, αλλά δεν νομίζω ότι είναι απίθανο να βρούμε αυτό που μας λείπει, δηλαδή την ουσία. Δεν τελειώνει τίποτε, υπάρχουν ακόμη έξι αγωνιστικές, εξακολουθούμε να ορίζουμε την τύχη μας. Αν δεν αξίζουμε, δεν θα το πάρουμε. Αν αξίζουμε, θα το πάρουμε.

Σε αυτό το πρωτάθλημα η ψυχολογία έχει αλλάξει πολλές φορές. Ας περιμένουμε να δούμε και το αυριανό παιχνίδι του Άρη με την Ομόνοια κι ακολούθως θα ζυγίσουμε τα δεδομένα για το μεταξύ μας παιχνίδι», δήλωσε στην Cablenet ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλα,ola