Λοϊζίδης:«Επίθεση» σε Προκοπίου και Αρχηγό-«Κουράγιο στον ΠτΔ,θα το χρειαστεί»

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του κλάδου «ΙΣΟΤΗΤΑΣ», Νίκος Λοϊζίδης ο οποίος έριξε τα πυρά του κατά της Υπουργού Δικαιοσύνης και του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Αρχικά ο κ. Λοϊζίδης ανέφερε ότι η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη ο κλάδος έχει 1800 μέλη και παραβιάζεται η ευρωπαϊκή νομοθεσία, οι διεθνείς  συμβάσεις και το Σύνταγμα.

«Η Υπουργός μας γέμισε χαρακτηρισμούς, μας χαρακτήρισε ομάδα, μας είπε ότι δεν είμαστε θεσμοθετημένοι και ότι αυτού του είδους οι συμπεριφορές σαν συνδικαλιστική χούντα

θέλει να συνομιλεί μόνο με τους θεσμούς τους οποίους τους ορίζει η Υπουργός απ’ ότι φαίνεται δικτατορικά και δεν μιλούν καθόλου για προβλήματα. Η προσπάθεια της Υπουργού είναι μαζί με τον Αρχηγό να μας φιμώσουν στα ΜΜΕ», πρόσθεσε.

Ο κ. Λοϊζίδης έστειλε μήνυμα και στον Αρχηγό της Αστυνομίας, αναφέροντας ότι τέσσερις φορές η συντεχνία στάθηκε ασπίδα μπροστά του στα επεισόδια στο Σίγμα, στον αγώνα Απόλλων-ΑΠΟΕΛ, στην κόντρα για τις Κεντρικές Φυλακές, στις δηλώσεις με τον ισοβίτη που τους χαρακτήρισε διεφθαρμένη ηγεσία .

«Εμείς σταθήκαμε μπροστά του, τότε δεν είμασταν θεσμός; Ντρέπομαι γιατί χθες προσπάθησε να εκβιάσει με συνδικαλιστικό χρόνο αυτούς που εδώ και χρόνια άλλαξαν το ρου της ιστορίας στην Αστυνομία. Είναι ντροπή», τόνισε.

Κλείνοντας, έστειλε μήνυμα και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Καλό κουράγιο γιατί θα το χρειαστεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λοϊζίδης Επίθεση, Προκοπίου, Αρχηγό#45Κουράγιο, ΠτΔ,loizidis epithesi, prokopiou, archigo#45kouragio, ptd