Όλα όσα έδειξε η νεκροψία του μυστήριου θανάτου 35χρονης

Υπό διερεύνηση βρίσκεται η υπόθεση που αφορά θάνατο 35χρονης ομογενούς γυναίκας χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν από τις 15 Φεβρουαρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Η αποθανούσα υπεβλήθη σε εγχείρηση στομάχου και υπέστη επιπλοκές, που την οδήγησαν να νοσηλευτεί δυο φορές στο ΓΝΛ. Κατά την τελευταία εισαγωγή της, νοσηλευόταν σε καταστολή στη ΜΕΘ.

Όπως αναφέρθηκε και χθες σε ρεπορτάζ του SigmaLive, οι οικείοι της 35χρονης προέβησαν σε

καταγγελία μέσω δικηγόρου στο ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο και διερευνά από χθες την υπόθεση πιθανής ιατρικής αμέλειας, λαμβάνοντας αριθμό καταθέσεων.

Δείτε εδώ: Μυστήριος θάνατος 35χρονης στο χειρουργείο του ΓΝ Λεμεσού

Σήμερα, διενεργήθηκε νεκροψία επί της σορού, από τους ιατροδικαστές Μάριο Ματσάκη εκ μέρους της οικογενείας και Ελένη Αντωνίου εκ μέρους της Δημοκρατίας.

Στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Αλεξάνδρου, ο οποίος ανέφερε τι του μετέφερε ο Μάριος Ματσάκης από το προκαταρκτικό πόρισμα της νεκροψίας.

Σύμφωνα με τον κ.Ματσάκη, ο θάνατος προκλήθηκε από αναισθησιολογικό ζήτημα. Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε ο δικηγόρος, η αποθανούσα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση με τη μέθοδο της λαπαροσκόπησης και κατά την αναισθησία της, εισρόφησε υγρά τα οποία προκάλεσαν την πνευμονία και μετέπειτα την σηψαιμία.

Η Ελένη Αντωνίου ανέφερε ότι ο θάνατος προήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια, συνεπεία σηψαιμίας, που προήλθε μετεγχειρητικά.
Είναι δύσκολες επεμβάσεις τέτοιου είδους και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, ανέφερε η Ελένη Αντωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα