Δεν χαλάει η «συμμαχία» στις εκλογές της ΕΠΟ!

Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίζουν μαζί στην προσπάθεια κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Δημοσιεύματα θέλουν τις σχέσεις του Σαββίδη με τον Μελισσανίδη να έχουν «διαλυθεί», με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΠΑΟΚ

Κυριάκο Κυριάκoυ, να παίρνει θέση και να τα διαψεύδει, όμως, είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να χαλάσει το κοινό μέτωπο Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.

Τουλάχιστον, αυτό ανέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, λέγοντας πως είναι αδιαπραγμάτευτη η σύμπλευση των τριών μεγάλων ΠΑΕ στο θέμα των εκλογών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με πηγές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσα στον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη, και μάλιστα ο πρόεδρος των ασπρόμαυρων έστειλε τον Μάκη Γκαγκάτση στην εκδήλωση της ΕΠΣ Γρεβενών και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον «Τίγρη».

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος, όμως, δεν μπόρεσε να παραστεί, λόγω έκτακτης αναχώρησης στο εξωτερικό και τον εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης!

Οι τρεις μεγάλοι στηρίζουν τον Βαγγέλη Γραμμένο και θέλουν να ξηλωθεί η διοίκηση Γκιρτζίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα