Όλα έτοιμα για την μεγάλη μάχη

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του Σαββατοκύριακου θα γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και δεν είναι άλλο από την πολύ αναμενόμενη μάχη μεταξύ Μέιγουεδερ-Μακ Γκρέκορ.

Λέχθηκαν πολλά από τους δύο αθλητές και πλέον ήρθε η ώρα να μιλήσουν στο ρινγκ. Ο Μεϊγουέδερ είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί και ο ΜακΓκρέγκορ το αουτσάιντερ.

Ο αγώνας θα γίνει στις 04:00 και αναμένεται να καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές ανά το παγκόσμιο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην T-Mobile Arena, που βρίσκεται στη Λας

Βέγκας στην περιοχή Paradise της Νεβάδα. Η T-Mobile Arena, που άνοιξε τις πύλες της μόλις έναν χρόνο πριν και έχει ήδη φιλοξενήσει μεγάλα αθλητικά events, έχει χωρητικότητα 20.000 ατόμων.

Οι κανόνες

Θα είναι καθαρά αγώνας πυγμαχίας και αυτοί οι κανόνες θα ισχύσουν. Αυτό επιβεβαιώθηκε πολύ νωρίς από τον Ντάνα Γουάιτ, τον πρόεδρο του UFC, που είπε ότι «θα είναι ξεκάθαρα ένας αγώνας μποξ». Και εδώ είναι που πρέπει να προσαρμοστεί πλήρως Μακ Γκρέκορ.

Τρελά ποσά

Οι διοργανωτές θα βάλουν στα ταμεία τους από την μεγάλη μάχη περίπου 475 εκατομμύρια!!! Παράλληλα, όπως διέρρευσε ο Μεϊγουέδερ θα έχει κέρδη 100 εκατομμυρίων δολαρίων και ο ΜακΓκρέγκορ περίπου 75 εκατομμυρίων δολαρίων από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα