ΟΚΥπΥ:Πρόσβαση σε κοινή πλατφόρμα αλληλοενημέρωσης μέσα από συμμετοχή στην ΟΕB

Την απόκτηση πρόσβασης σε κοινή πλατφόρμα αλληλοενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων με όλους τους παρόχους υπηρεσιών υγείας, που είναι ήδη ενταγμένοι στην Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), ανακοινώνει ότι λαμβάνει ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), μέσα από την συμμετοχή του στην Ομοσπονδία.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, με αφορμή την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου να ενταχθεί στην ΟΕΒ, ο ΟΚΥπΥ αναφέρει ότι μέσα

από την συμμετοχή του εξασφαλίζει, επίσης, πρόσβαση στα ευρωπαϊκά σώματα και επιτροπές, στις οποίες η ΟΕΒ συμμετέχει ως ο  κύριος εκπρόσωπος των Κυπρίων Εργοδοτών.

Όπως αναφέρει, ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος, ο Παγκύπριος Οδοντιατρικός Σύλλογος, ο Παγκύπριος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων, Συνδέσμοι Φαρμακοβιομηχανιών, Εισαγωγέων Ιατρικού Εξοπλισμού και αναλωσίμων, μικροβιολογικών εργαστηρίων και πολλών άλλων παρόχων.

Τέλος, σημειώνει πως μέλη στην ΟΕΒ είναι, επίσης, πολλοί ημικρατικοί οργανισμοί, τοπικές Αρχές και άλλα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα