Οικονομική βοήθεια στη γυναίκα με λευχαιμία από ΟΕΒ

Στήριξη στην γυναίκα που υποφέρει με λευχαιμία, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών προσφέρει η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων με αφορμή το ρεπορτάζ που προέβαλε το ΣΙΓΜΑ.

Μετά την εκφρασθείσα δυσαρέσκεια των μελών την Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων για συμπεριφορές που προσβάλλουν την Ομοσπονδία, όπως η απόλυση ενός ατόμου που βρίσκεται σε άδεια ασθενείας, ο πρόεδρος της ΟΕΒ Χρίστος Μιχαηλίδης επισκέφθηκε το μεσημέρι τη Γιώτα Σάββα μητέρα

τριών ανήλικων παιδιών που υποφέρει με οξεία μυελογενή λευχαιμία. Η γυναίκα είχε καταγγείλει στο ΣΙΓΜΑ παράνομη απόλυση της ενόσω αυτή νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αλλά ο εργοδότης υποστηρίζει ότι δεν την απέλυσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Μιχαηλίδης μετέβη λίγο μετά το μεσημέρι στο Αιματολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες η Γιώτα και παρέδωσε στην οικογένεια της επιταγή για οικονομική βοήθεια.

Την επιταγή παρέλαβε μέλος της οικογένειας της Γιώτας αφου η ίδια δεν μπορεί να δεχθει επισκέψεις εδώ και αρκετό καιρό λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Η ασθενής νοσηλεύεται σε κατάσταση απλασίας λόγω των έντονων χημειοθεραπειών.

Να σημειωθεί πως το Υπουργείο Εργασίας συνεχίζει τις έρευνές του για το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα