Οικολόγοι: Ο ΠτΔ γυρνά τις Επαρχίες και μοιράζει εκατομμύρια

Την εξαγγελία του Προέδρου Αναστασιάδη σχολίασε το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών με ανακοίνωση τους, αναφέροντας ότι «ζητά να ψηφιστεί για να κάνει όσα "δεσμεύτηκε" και δεν έκανε τα προηγούμενα πέντε χρόνια».

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ζητά να ψηφιστεί για να κάνει όσα "δεσμεύτηκε" και δεν έκανε τα προηγούμενα πέντε χρόνια

Επιτέλους έφτασε η ώρα για την οποία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μεθοδικά εργαζόταν κόβοντας συνεχώς κορδέλες εγκαινίων και μοιράζοντας υποσχέσεις και "δεσμεύομαι ". Έφτασε η ώρα να δηλώσει δηλαδή την υποψηφιότητά του.

Είναι

γεγονός πως επικρατεί και στην Κύπρο η κακή παράδοση σε εν ενεργεία αξιωματούχους που ξαναθέτουν υποψηφιότητα, να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την τωρινή τους θέση για να ενισχύσουν την επανεκλογή τους. Οι εβδομάδες όμως πριν τη σημερινή ημέρα, με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να γυρνά τις Επαρχίες και να "μοιράζει εκατομμύρια" δείχνει την πραγματική προτεραιότητα του Προέδρου Αναστασιάδη, δηλαδή το άγχος της επανεκλογής.

Κατά τα λοιπά, στη σημερινή του ομιλία λίγα βρήκε να πει για την κοινωνία, προτιμώντας να μιλήσει για την ευημερία -κάποιων- αριθμών. Τι κι αν αυτό που βιώνει ο απλός λαός δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του Προέδρου; Τα πάντα θα ακουστούν και θα χρησιμοποιηθούν μέχρι την ημέρα των εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα