Οικολόγοι: Δεν θα παρεβρεθούμε σε κανένα δείπνο με Ντράγκι

Μήνυμα στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κατά της λιτότητας και των πειραμάτων, στέλνει το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών το οποίο καλεί τους πολίτες να δώσουν μαζικά το παρόν τους στο συλλαλητήριο που οργανώνει σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου το Πανσυνδικαλιστικό Φόρουμ στις 5:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο.

Η εκπρόσωπος Τύπου των Οικολογων Ελένη Χρυσοστόμου, σε διάσκεψη τύπου επεσήμανε ότι δεν θα παραστεί κανένας Οικολόγος στο επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Πρόεδρος στον κ. Ντράκι.

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών

θεωρεί ότι μετά το κούρεμα των καταθέσεων που ήταν στην ουσία μία πρωτοφανής ληστεία, ο κ. Ντράκι δεν θα έπρεπε να τυγχάνει υποδοχής μετά «βαΐων και κλάδων» κατά την επίσκεψη του στην Κύπρο.Κατά την άποψη του Κινήματος, το κούρεμα των καταθέσεων ήταν αποτέλεσμα της παράνομης παροχής του ELA σε μια τράπεζα που ήταν χρεοκοπημένη με τις ευλογίες του κ. Ντράκι και του κ. Δημητριάδη."Με τους χειρισμούς τους έχουν πτωχεύσει τη χώρα καταδικάζοντας χιλιάδες πολίτες στη φτώχεια και ανεργία. Μάλιστα δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε ότι όλα αυτά έγιναν με τη συμβολή του ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ που σήμερα αλληλοκατηγορούνται προσπαθώντας να ξεγελάσουν τους πολίτες για τις βαρύτατες ευθύνες τους.Δυστυχώς την ίδια σταθερή και αταλάντευτη θέση δεν τηρούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις. Η συνεχής ταλάντωση μεταξύ της κοινοβουλευτικής στήριξης στο μνημόνιο και της αντιμνημονιακής ρητορείας, στέλνει τα χειρότερα μηνύματα. Κανένας δεν πείθεται (και προφανώς ούτε οι Ευρωπαίοι τραπεζίτες), από αυτούς που σήμερα δηλώνουν αντιμνημονιακοί, αλλά μας έφεραν το μνημόνιο, ή από αυτούς που ψήφισαν και στήριξαν το μνημόνιο και τις συνεπαγόμενες αποφάσεις αλλά πότε – πότε θυμούνται και το φτωχό ταλαίπωρο λαό", επεσήμανε η κ. Χρυσοστόμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα