Χαννίδης: Θα προσφύγω στο Ανώτατο Δικαστήριο

Στο Ανώτατο Δικαστήριο θα προσφύγει ο τέως Γενικός Διευθυντής του ΚΟΤ, Μάριος Χαννίδης, καθώς εξακολουθεί να θεωρεί την παύση του ως παράνομη και παράτυπη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του, ο Μάριος Χαννίδης, ενημερώθηκε από τον Γιώργο Λακκοτρύπη για την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, και ο ίδιος με τη σειρά του ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού στις Βρυξέλλες, την παραίτηση του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Τουρισμού.

«Ευχαρίστησα τόσο τον ίδιο όσο και όλα τα Κράτη-Μέλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια αναδεικνύοντας με στη θέση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού για δύο συνεχόμενες θητείες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι η απόφαση των πέντε από τα εννέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι παράνομη και παράτυπη για αυτό και θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο.

«Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κατ΄ επανάληψη έχουν δηλώσει και άφησαν να νοηθεί ότι ο Γενικός Διευθυντής ήταν «εμπόδιο» στην υλοποίηση σχεδίων που είχαν υπόψη τους για την αναβάθμιση του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού αλλά και την αύξηση των τουριστικών εσόδων. Ως ενεργός πολίτης, αναμένω να δω στην πράξη την υλοποίηση όλων αυτών των διακηρύξεων από μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΤ και θα είμαι ο πρώτος που θα τους συγχαρώ δημόσια αν πετύχουν να αυξήσουν τα τουριστικά έσοδα ενισχύοντας έτσι την κυπριακή οικονομία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αν το «εμπόδιο» κατά το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν ο ίδιος, προσθέτει, τώρα ο δρόμος είναι ανοιχτός και καλείται το ΔΣ χωρίς δικαιολογίες να αποδείξει τον εαυτό του και τις ικανότητες του.

Τέλος ο Μάριος Χαννίδης ευχαριστεί το προσωπικό του ΚΟΤ για τη βοήθεια και τη στήριξη, καθώς επίσης και το ΑΚΕΛ, από το οποίο προέρχεται, για τη στήριξη και τη συμπαράσταση που του έδωσαν προσωπικά και επαγγελματικά κατά τη διάρκεια της πορείας του στον οργανισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα