«Οι βαθμοί δεν επιστρέφονται, γι' αυτό θέλουμε ξένους διαιτητές...»

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 από τον εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρη Χριστοφόρου, μετά την ισοπαλία της «Κυρίας» στο Τσίρειο απέναντι στον Άρη, τη συνέχεια αλλά και τις αποφάσεις του Μίρολαντ Μάζιτς

«Υπάρχει απογοήτευση. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε και οφείλαμε να το κερδίσουμε. Βάση της εικόνας μπορεί να πει κάποιος πως μπορούσαμε να κερδίσουμε, όμως έγινε η στραβή στο τέλος. Οι βαθμοί δεν επιστρέφονται, όμως στο επόμενο παιχνίδι τις αδυναμίες μας

να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ και τα λάθη στην άμυμνα δεν πρέπει να τα παρουσιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Η ΑΕΚ που εκτός πολλών θαυμάτων είναι υποψήφιά μας και στον ημιτελικό του κυπέλλου. Δεν θα είναι εύκολο το επόμενο ματς, το να παίζεις την Αρένα είναι δύσκολη υπόθεση, όμως θα πάμε τη Δευτέρα με τη φιλοσοφία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει από εκεί και πέρα, να λειτουργήσουν όλα σωστά», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το στοιχείο με τα γκολ υπέρ και κατά της Ανόρθωσης:

«Είναι ένα στατιστικό στοιχείο που επιβεβαιώνεται στα παιχνίδια μας. Σαφώς έχουμε την καλύτερη επίθεση, όμως σε επίπεδο άμυνας είμαστε πίσω από τους υπόλοιπους του πρώτου γκρουπ και αυτό είναι κάτι που μας πληγώνει».

Για τις αποφάσεις Μάζιτς: «Η ανακοίνωση μας τα λέει όλα σε ό,τι αφορά αυτά που θεωρούμε ότι συνέβησαν, αλλά και σε ό,τι αφορά τις εισηγήσεις μας. Στην Εκτελεστική θα εκφράσουμε μέσω του εκπροσώπου μας τις απόψεις μας. Η απόφαση του Μάζιτς είναι άκυρη και η… καρατόμηση διαιτητή να γίνεται λίγες ώρες μετά από ανάρτηση υψηλόβαθμου στελέχους της ΚΟΠ και εκπρόσωπος σωματείου. Με απαίτηση ενός σωματείου διαγράφηκε διαιτητής σχεδόν λεπτά μετά που σφύριξε το παιχνίδι. Δεν γίνεται να υπάρχει προνομιακή ενημέρωση από τον κ. Μάζιτς. Έχουμε καταγράψει την άποψη πως όπως έχει διαμορφωθεί το κλίμα, πρέπει να έρθουν ξένοι διαιτητές γιατί θεωρούμε ότι όλοι οι Κύπριοι διαιτητές είναι υπό το καθεστώς φόβου. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν παρόμοιες απόψεις με τη δική μας. Το θέμα ξένων διαιτητών είναι θέμα της Ομοσπονδίας και υπάρχουν μέρες για να το αποφασίσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα