«Κάποιες αποφάσεις άλλαξαν την βαθμολογία»

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου παραθέτοντας δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μετά την ισοπαλία στην «Αρένα» κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα βάση όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Είχε καλά διαστήματα η ΑΕΚ, κυρίως στα τελευταία στάδια του ημίχρονου. Απ’ εκεί και πέρα κρατάμε την εξαιρετική εμφάνιση,

την καλύτερη των τελευταίων μηνών, την άνοδο στην απόδοση ορισμένων παικτών και συνεχίζουμε. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες στον αγώνα με την Πάφο για να κάνουμε το βήμα που θέλουμε προς την κατάκτηση του τίτλου. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα δεν έχουμε άλλη επιλογή πέραν της νίκης», είπε αρχικά και το «Χ» με την ΑΕΚ και πρόσθεσε για το κάλεσμα στους οργανωμένους:

«Σίγουρα είναι σημαντικό να τους έχουμε στο γήπεδο. Έχουν τον δικό τους τρόπο σκέψεις, τη δική τους ιεραρχία, άρα εμείς απλά δεν μπορούμε να τους πούμε ότι είναι αναγκαίοι».

Για το κεφάλαιο διαιτησία και τις αποφάσεις του Μάζιτς: «Θα ζητήσουμε περαιτέρω εξηγήσεις και για τις αποφάσεις των διαιτητών του Σαββάτου και Κυριακής, αλλά και για τα όσα έγιναν μεσοβδόμαδα με τις αποδάσεις του κ. Μάζιτς. Θα ζητήσουμε με πολύ αυστηρό ύφος να μας απαντήσουν χωρίς υπεκφυγές. Θα ζητήσουμε και την κάθοδο ξένων διαιτητών στα επόμενα παιχνίδι. Είδαμε κάποιες αποφάσεις και λεπτομέρειες στους αγώνες του σαββατοκύριακου που άλλαξαν τη βαθμολογία. Ο Πρόεδρος Νίκος Κίρζης, διά του εκπροσώπου μας, Φοίβου Βάκη θα ζητήσει εξηγήσεις για όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα».

Για τα αγωνιστικά: «Θα επιστρέψει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Ντιγκινί. Δεν έχουμε άλλα προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάποιες,kapoies