Οι Ρώσοι κοσμοναύτες αποκαλύπτουν event του World of Tanks

Εάν νομίζετε ότι το Fortnite και το PUBG είναι τα μόνα παιχνίδια που υπάρχουν αυτό το διάστημα, κάνετε λάθος.

Ένα event που πρόκειται να αρχίσει από το... διάστημα, δείχνει ότι τα «παραδοσιακά» παιχνίδια κάνουν ακόμα θραύση.

Έτσι, σήμερα, το παιχνίδι World of Tanks αποκάλυψε το event Stellar Bonus από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, στο πλαίσιο των εορτασμών της Διεθνούς Ημέρας Πτήσης του Ανθρώπου στο Διάστημα.

Εάν διερωτάστε

γιατί στο διάστημα, αφού τα τανκς δεν τα πάνε τόσο καλά με τη μηδενική βαρύτητα, η απάντηση είναι μονολεκτική: Ρωσία. Το World of Tanks βρίσκεται στα ύψη στη συγκεκριμένη χώρα.

Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία του wot-news, υπάρχουν περίπου 37.2 εκατομμύρια χρήστες του παιχνιδιού στους servers της Ρωσίας σε αντίθεση με τα 21 εκατομμύρια χρηστών της Ευρώπης και τα 8,9 εκατομμύρια της Βόρειας Αμερικής. Έτσι, είναι λογικό η Ρωσία να ηγηθεί της έναρξης. Και η συγκεκριμένη ανακοίνωση ήρθε κυριολεκτικά από τον ουρανό, αφού οι κοσμοναύτες Oleg Artemyev και Anton Shkaplerov επίσημα αποκαλύπτουν το bonus event από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, φορώντας μπλουζάκια του World of Tanks.

Για να λάβεις μέρος σε αυτό το event, πρέπει να συνδεθείς στον λογαριασμό World of Tanks και να παίξεις μεταξύ 13:00 της 12ης Απριλίου και 13:00 της 13ης Απριλίου, ώστε να λάβεις πολλά boosters όπως: +100 percent combat XP personal reserve, +300 percent crew XP personal reserve, +300 percent free XP personal reserve and +50 percent credits personal reserve. Το κάθε booster θα διαρκεί για μία ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα