Οι πρώτες μεταγραφές του Αναστασίου είναι προ των πυλών

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκονται κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις στον Ατρόμητο και δεν αποκλείεται να έχουμε υπογραφές κι ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα.

Αντίστροφα μετρούν στον Ατρόμητο για την πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν, μιας κι αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιουνίου. Για τον λόγο αυτό ήδη δουλεύουν πυρετωδώς τόσο ο Γιάννης Αναστασίου, όσο και ο Γιάννης Αγγελόπουλος, με τους δύο άνδρες να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για όλα τα ζητήματα.

Αυτό ισχύει και για τις μεταγραφές

με τους Περιστεριώτες να βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες επαφές με κάποιες περιπτώσεις. Ο Γιάννης Αναστασίου, έχει αναλάβει να τους πείσει για το αγωνιστικό του πλάνο ενόψει της νέας σεζόν, ενώ από την άλλη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι σε συνεχή επαφή με την πλευρά τους για το οικονομικό σκέλος. Έτσι, δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να έχουμε τις πρώτες υπογραφές και ανακοινώσεις.

Οι περιπτώσεις στις οποίες ο Ατρόμητος... καίγεται, είναι αυτή του στόπερ, ενός χαφ, επιθετικού κι από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αναστασίου θέλει κι ένα αριστερό μπακ, αλλά κι ακόμα ένα εξτρέμ.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα