Πέφτει η Θερμοκρασία-Πότε φεύγει η σκόνη

Ασθενής χαµηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη η οποία υποχωρεί την Πέµπτη.

Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά στα δυτικά παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 21 στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για

να καταστούν το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα νοτιοδυτικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό και γύρω στους 30 βαθµούς στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά στα δυτικά παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Τρίτη και την Τετάρτη θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση από την Τρίτη και µικρή άνοδο την Πέµπτη, παραµένοντας ωστόσο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Keywords
Τυχαία Θέματα