Οι προορισμοί που έχουν την τιμητική τους - Για πού το έβαλαν οι Κύπριοι (vid)

Επίσημα ξεκίνησε η καλοκαιρινή περίοδος με πολλούς ταξιδιώτες να έχουν ήδη κλείσει τις διακοπές τους είτε σε περιοχές της Ελλάδας είτε στην Ευρώπη.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο o Εκπρόσωπος Τύπου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, Χάρης Παπαχαραλάμπους, ανέφερε ότι η Ελλάδα ήταν και παραμένει πρώτη προτίμηση για τους Κύπριους.

«Ο Κύπριος έχει επιστρέψει στις παραδοσιακές του τακτικές και προτιμήσεις όσο αφορά τις διακοπές του. Φέτος κοντεύουμε στα νούμερα του

2019 και ίσως να το ξεπεράσουμε.  Οι πιο προσφιλείς προορισμοί είναι η Ελλάδα, η Βρετανία και η Ευρώπη, με νέους προορισμούς να ανεβαίνουν όπως είναι η Γαλλία, η Ιταλία και η Πολωνία. Έχουν επιστρέψει όμως και τα πιο μακρινά ταξίδια είτε αυτά είναι υπερατλαντικά είτε αυτά είναι Ανατολικά προς την Άπω Ανατολή» είπε.
Εξήγησε ότι λόγω της πανδημίας, των ακυρώσεων και τις αλλαγές που παρατηρήθηκαν στα αεροπορικά, πολλοί είναι αυτοί που επέστρεψαν στο οργανωμένο ταξίδι.

Ερωτηθείς για της προτιμήσεις των Κύπριων ταξιδιωτών είπε ότι «Κέρκυρα, Ρόδος και Κρήτη πάντοτε υπήρχαν στις προτιμήσεις των Κυπρίων αλλά και η Πελοπόννησος, η Χαλκιδική και η υπόλοιπη Ελλάδα θεωρώ ότι έχουν ψηλά νούμερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
#45, Κύπριοι,#45, kyprioi