Οι προοπτικές ανάπτυξης ψηφιακής οικονομίας συζητήθηκαν σε συνέδριο του ΚΕΒΕ

Με την συμμετοχή πέραν των 150 συνέδρων από διάφορους κλάδους της οικονομίας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη συνέδριο υπό τον τίτλο "Leveraging Digital Economy Cyprus", που διοργάνωσε το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με την Top Kinisis Conferences &Events.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΚΕΒΕ, οι σύνεδροι «είχαν

την ευκαιρία να ενημερωθούν για διάφορους τομείς της ψηφιακής οικονομίας όπως το fintech, το νομικό πλαίσιο, στοιχεία από τον πανευρωπαϊκό οργανισμό Eurocommerce για το παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο, την κυβερνοασφάλεια, το ηλεκτρονικό marketing, καθώς επίσης και το όραμα των ειδικών για το ψηφιακό μέλλον της Κύπρου».

Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια, κατά τη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάφορες θεματικές του συνεδρίου σε μεγαλύτερο βάθος, προστίθεται.

Το ΚΕΒΕ θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, αναδεικνύοντας τις προοπτικές ανάπτυξης της ψηφιακής οικονομίας και να καταθέτει μαζί με τους στρατηγικούς του συνεργάτες, εισηγήσεις για ανάπτυξη της Κύπρου ως προορισμού για εταιρείες τεχνολογίας, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΕΒΕ,keve