Οι ομάδες για τον θάνατο του Κωστάκη Κουτσουκούμνη

Από την στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του Κώστα Κουτσοκούμνη, οι διοίκησεις των ομάδων εξέδωσαν ανακοινώσεις μέσα από τις οποίες εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη.

Ολυμπιακός: "Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος έχασε σήμερα τη μάχη με την επάρατη

νόσο. Αντιπροσωπεία του ΔΣ του σωματείου μας θα παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος και θα καταθέσει στεφάνι εις μνήμη του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει".

ΑΠΟΕΛ: "Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει"

Ομόνοια: "Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Αιωνία του η μνήμη".

ΑΕΚ: "Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για τον αδόκητο θάνατο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Aπόλλωνας: "Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Προέδρου της Κ.Ο.Π κ.Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο οποίος απεβίωσε σήμερα Δευτέρα (05/03).

Ο κ.Κωστάκης Κουτσοκούμνης υπηρέτησε με αφοσίωση επι σειρά ετών το Κυπριακό Ποδόσφαιρο το οποίο εκπροσώπησε επάξια σε Διεθνές επίπεδο.

Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του".

Σωματείο ΑΠΟΕΛ: "Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ εκφράζει βαθιά θλίψη για το χαμό του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος. Αναπαύσου εν ειρήνη πρόεδρε".

NEA ΣΑΛΑΜΙΝΑ: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικίους του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, που απεβίωσε σήμερα μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα