Οι «λύκοι»... έφαγαν την ΑΕΚ!

Λίγα 24ωρα μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να εμφανιστεί ψυχικά και σωματικά έτοιμη στο Περιστέρι. Τραυματισμός, αποβολή, Γούτας και σπουδαία νίκη 1-0 για τους γηπεδούχους.

Καταστροφική βραδιά για την ΑΕΚ στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να παίρνει

μια μεγάλη νίκη με το γκολ του Γούτα στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Η Ένωση έπαθε μεγάλη ζημιά με τον Λιβάι Γκαρσία που είχε μπει στο γήπεδο …φόρτσάτος κι όταν αποχώρησε τραυματισμένος, σα …να κόπηκαν τα πόδια όλης της ομάδας. Ωστόσο αυτός που τελείωσε την Ένωση ήταν ο αρχηγός της Πέτρος Μάνταλος.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του, είδε το ματς να γυρίζει από τον ρυθμό που είχε στην αρχή, χωρίς να χρειαστεί να κάνει μεγάλη προσπάθεια και μετά το γκολ από στημένη φάση, το διαχειρίστηκε ιδανικά. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς, ο Γκαρσία ήταν σε μεγάλα κέφια, αλλά η Ένωση τον έχασε με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου, με δυνατό τράβηγμα στους οπίσθιους.

Η ομάδα του Καρέρα σαν να σοκαρίστηκε μετά από αυτό, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Μάνταλο. Αντί ως αρχηγός να μπει μπροστά, εκείνος …παραπατούσε στο γήπεδο, χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης, την γλίτωσε και κατόπιν πήγε σε αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Κυβρακίδη, για απευθείας κόκκινη από τον Παπαπέτρου. Τραγικός.

Το …σετ συμπληρώθηκε για την ΑΕΚ, όταν εμφανίστηκε και πάλι το γνωστό από παλιά πρόβλημα στα στημένα, με τον Σβάρνα να χάνει τα αυγά και τα καλάθια σε εκτέλεση κόρνερ και ο Γούτας να τον παίρνει παραμάζωμα, στο 1-0. Στην πραγματικότητα ο Ατρόμητος δεν είχε χρειαστεί να κάνει και πολλά, για να βρεθεί μπροστά στο ημίχρονο, για πρώτη φορά στην ιστορία του ως γηπεδούχος με την Ένωση!

Η ΑΕΚ για να είμαστε δίκαιοι, έκανε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα της τηρουμένων των αναλογιών δεν ήταν κακή. Αλλά απέναντι στην διάταξη του Κάναντι, με αριθμητικό μειονέκτημα και την κούραση από την Πέμπτη, υπήρχε ταβάνι στο τι μπορούσε να κάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα