Οι καλύτερες επιθέσεις και οι καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος

Η βαθμολογική θέση κάθε ομάδας, εξαρτάτε και από τους αριθμούς που την συνοδεύουν. Τόσο στο σκοράρισμα όσο και στο πόσο καλά πηγαίνει η αμυντική της γραμμή. 

Ρίχνοντας μια ματιά στα υπέρ και στα κατά, γκολ για κάθε ομάδα, βλέπουμε ότι κάποιες έχουν καλύτερα στατιστικά και κάποιες άλλες όχι που τις κρατάνε και μακριά από τους στόχους τους. 

Σχετικά με την καλύτερη επίθεση, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο πρωτοπόρος Απόλλωνας, που σκόραρε σε 20 αγώνες 33 τέρματα. Ακολουθεί με 30 γκολ

σε 19 αγώνες ο ΑΠΟΕΛ, ενώ στην τρίτη θέση είναι η Ανόρθωση με 29 τέρματα, επίσης σε 19 αγώνες. Η δεύτερη στην βαθμολογία ΑΕΚ, πέτυχε 28 ενώ η Πάφος ακολουθεί με 24. 

Η ΑΕΛ πέτυχε 22 γκολ και η Ομόνοια 21, δείχνοντας ότι οι δύο αυτές ομάδες, πραγματοποιούν κακή χρονιά. 

Στον πίνακα με τα "Τέρματα Κατά", η ΑΕΚ είναι στην πρώτη θέση αφού δέχθηκε μόνο 15 γκολ. Ακολουθούν Απόλλων, Άρης και Πάφος FC, με την εστία τους να έχει παραβιαστεί 17 φορές. ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια ακολουθούν, με 21 τέρματα κατά ενώ η εστία της Ανόρθωσης και της ΑΕΛ έχει παραβιαστεί 23 φορές. 

Φτάνοντας προς το τέλος, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η άμυνα είναι αυτή που θα δώσει το πρωτάθλημα ή η καλύτερη επιθετική γραμμή. Για την ώρα, ο Απόλλωνας με την καλύτερη επίθεση, είναι στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ, που διαθέτει την καλύτερη άμυνα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι καλύτερες επιθέσεις και οι καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος,