Οι Γκρίζλις απέκτησαν τον Τσάλμερς από Μαϊάμι

Μετά από οκτώ χρόνια συν δύο τίτλους πρωταθλητή με το Μαϊάμι, η καριέρα του Μάριο Τσάλμερς με τους Χιτ έφτασε στο τέλος της. Η ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες έστειλε τον 29χρονο πλέι μέικερ στους Μέμφις Γκρίζλις, ως μέρος ανταλλαγής τεσσάρων παικτών μεταξύ των δύο ομάδων.



Οι Χιτ ανακοίνωσαν ότι ο Τσάλμερς και ο Τζέιμς Ενις θα μετακομίσουν στο Μέμφις, ενώ την αντίθετη διαδρομή θα ακολουθήσουν οι Μπένο Ούντριχ και Τζαρνέλ Στόουκς.

Έχοντας δαπανήσει το Μαϊαμι 90 εκατ. δολάρια για πενταετές συμβόλαιο στον

Γκόραν Ντράγκιτς, δεν χρειαζόταν ιδιαίτερα στην ομάδα τον Τσάλμερς. Το μπάτζετ του Μαϊαμι βρισκόταν πολύ παραπάνω από τον φόρο πολυτελείας και κρίθηκε σημαντικό να «ξεφορτωθούν» τα 4,3 εκατ. δολάρια που θα λάμβανε ο Τσάλμερς φέτος. Αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ούντριχ, που ουσιαστικά θα πάρει τη θέση του Τσάλμερς ως πλέι μέικερ θα λάβει περίπου 2,2 εκατ. φέτος, τότε το Μαϊάμι όχι μόνο γλιτώνει 2,1 εκατ., αλλά και τα έξτρα χρήματα από το φόρο πολυτελείας. Σε ό,τι αφορά στους Ενις και Στόουκς, έχουν ισόποσα συμβόλαιο, τόσο για φέτος, όσο και για του χρόνου και επομένως δεν επηρεάζεται το μπάτζετ.

Ο προπονητής των Χιτ, Ερικ Σποέλστρα, μιλώντας για τη συγκεκριμένη ανταλλαγή τόνισε στο λογαριασμό “Twitter” της ομάδας: «Ο Ρίο μπορεί να έχει το κεφάλι ψηλά καθώς πάντα θα τον θυμούνται ως δις πρωταθλητή. Πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος εδώ. Εμείς προσθέτουμε έναν πολύ έμπειρο γκαρντ (Ούντριχ) που ταιριάζει στον τρόπο που θέλουμε να αγωνιστούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα