Οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Γκαναγκό της Λανς

Οι Γάλλοι αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός επιθυμεί να αποκτήσει τον Καμερουνέζο διεθνή σέντερ φορ, Ιγκνάσιους Γκαναγκό, ως δανεικό από τη Λανς, η οποία έχει δεχθεί προτάσεις από πολλές ομάδες σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πείσει τον Ουί-Τζο Χουάνγκ της Μπορντό να έρθει στην Ελλάδα,

αλλά την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι εμφανίζεται να έχουν μπει στη διεκδίκηση ενός ακόμη επιθετικού που αγωνίζεται σε γαλλική ομάδα. Πρόκειται για τον Ιγκνάσιους Γκαναγκό, ο οποίος ανήκει στη Λανς.

Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα lavoixdunord.fr, ο Ολυμπιακός θέλει τον διεθνή Καμερουνέζο σέντερ φορ και εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού από τη Λανς και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Η γαλλική ομάδα έχει δεχτεί κρούσεις για τον 23χρονο επιθετικό από τη Ναντ, την Μονπελιέ, την Μπρεστ, την Γαλατασαράι, την Άντερλεχτ, την Γουέστ Μπρομ, την Κάρντιφ και την Σπαρτάκ Μόσχας.

Κατά τους Γάλλους, η Λανς ζητάει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Γκαναγκό, τα οποία δεν προσφέρει για την ώρα η Ναντ, ή άλλη ομάδα, ενώ η Σπαρτάκ Μόσχας φέρεται να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

Η Λανς απέκτησε τον Γκαναγκό από τη Νις αντί έξι εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2020 και η αξία του Αφρικανού στράικερ αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα πέντε εκατομμύρια. Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ως αλλαγή στα τρία πρώτα παιχνίδια της Λανς στο γαλλικό πρωτάθλημα απέναντι στη Μπρεστ, στην Αζαξιό και την Μονακό, τη στιγμή που την περασμένη σεζόν είχε 29 συμμετοχές, έξι γκολ και πέντε ασίστ.

Αν και είναι μόλις 23 ετών (γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1999), μετράει 107 αγώνες, 18 τέρματα και μία ασίστ στη Ligue 1, ενώ στην δεύτερη κατηγορία είχε 13 συμμετοχές και 9 γκολ. Με τη φανέλα της Νις, ο Γκαναγκό είχε 62 παιχνίδια, 7 τέρματα, 1 ασίστ και με τη Λανς έχει 56 ματς, 13 γκολ και 4 ασίστ. Ο Αφρικανός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2024.

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκαναγκό, Λανς,gkanagko, lans