Οι επίμαχες φάσεις στο Πάφος-Ομόνοια

Τις επίμαχες φάσεις του πρώτου ημιτελικού αγώνα ανάμεσα σε Πάφο και Ομόνοια σχολίασε ο Γιαννάκης Κυπριανίδης. Τι είπε για την κόκκινη στον Μπέζους. 

Αναλυτικά:

«Ένα τέρμα που ακυρώθηκε στο 3’ του Κκαουλλή, ήταν σωστή η απόφαση του βοηθού διαιτητή. Δεν χρειάστηκαν ούτε καν γραμμές από το VAR, ήταν ξεκάθαρα οφ σάιντ».

«Στο 61’ μετά από διείσδυση του Ζάιρο και μαρκάρισμα του Γιούστε, έπεσε ο παίκτης της Πάφου. Επιτρέπονται οι επαφές, ήταν φυσιολογικό το μαρκάρισμα, έτσι, ούτε διαιτητής, ούτε VAR επενέβησαν για να δοθεί παράβαση».

«Στο φάουλ του Μπέζους στο 73’ η πρώτη κίτρινη

ήταν για τράβηγμα. Ο κανονισμός λέει πως δεν είναι όλα τα κρατήματα, τραβήγματα, σπρωξίματα για κίτρινη. Κίτρινη είναι όταν στερείται προφανής επιθετική ενέργεια. Αν το τράβηγμα εκτός περιοχής σε υποσχόμενη επιθετική ενέργεια είναι προκλητικό, είναι παρατεταμένο και βίαιο, επιτρέπεται στον διαιτητή κατά την κρίση του να δείξει κίτρινη. Το φάουλ του Μπέζους έγινε μεταξύ κέντρου και περιοχής, δεν θα θεωρήσω ότι ήταν παρατεταμένο τράβηγμα. Ο διαιτητής έκρινε ότι έχρηζε κίτρινης κάρτας».

«Για την αποβολή του Μπέζους. Από τη στιγμή που ήξερε ότι είχε κάρτα, έπρεπε να είναι προσεκτικός. Η δεύτερη κίτρινη ήταν δικαιολογημένη».

Keywords
Τυχαία Θέματα