Οι ευχαριστίες στον κόσμο και το μέλλον της Εθνικής

Κατάμεστες από χιλιάδες κόσμου ήταν οι τρεις κερκίδες του ΓΣΠ.
---------------------

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και ήταν και χθες βράδυ στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας. Τρεις κερκίδες ήταν κατάμεστες από χιλιάδες φιλάθλους, ανάμεσα τους πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά, κάτι που αποτελεί και στόχο της Ομοσπονδίας, να επιστρέψουν δηλαδή οι οικογένειες στο γήπεδο.

Με φανέλες "Είμαι Εθνική" και κυπριακές σημαίες, ο κόσμος έκανε τους διεθνείς μας να νιώσουν ότι αγωνίζονται εντός έδρας, κάτι που αποτελεί

και το σημαντικό κέρδος από τον χθεσινό αγώνα.

Η απογοήτευση όλων στην ομάδα μας για το χθεσινό αποτέλεσμα έγινε ακόμη μεγαλύτερη λόγω της παρουσίας του κόσμου ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και πίστεψε στην ομάδα μας.

Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του Γρηγόρη Κάστανου μετά τον χθεσινό αγώνα: "Απογοητέύσαμε τον κόσμο και αυτό μας στεναχωρεί ακόμη περισσότερο και από την ήττα", δήλωσε ο 18χρόνος ποδοσφαιριστής ο οποίος χθες έκανε την τρίτη του συμμετοχή με την Εθνική και την πρώτη ως βασικός.

Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ευχαριστούν τον κόσμο για τη μαζική του παρουσία στο ΓΣΠ και τον περιμένουν και στους επόμενους αγώνες αφού τίποτα δεν τελειώνει παρά το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε χθες με πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν πολλά χρόνια μπροστά τους να προσφέρουν στην Εθνική. Ο Κάστανος στα 18 του, ο Χάμπος Κυριάκου και ο Μακρής στα 21 τους, ο Κωνσταντίνος Παναγή στα 22 του, λίγο μεγαλύτεροι, στα 23 ο Λαϊφης, ο Πιέρος Σωτηρίου και ο Αρτυματάς και με μόλις τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 30 να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, (Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Λαμπάν), αυτή η Εθνική έδειξε ότι έχει μέλλον, όμως χρειάζεται σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή για να μπορέσουν να έρθουν και τα αποτελέσματα.

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής μας είναι προγραμματισμένες για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Στις 7 του μήνα θα αγωνιστεί με την Ελλάδα στο " Γεώργιος Καραϊσκάκης" και στις 10 του μήνα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα.

Στόχος της Εθνικής μας στους δύο αυτούς αγώνες θα είναι να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση, αυξάνοντας το ενδιαφέρον ενόψει της συνέχειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα