Οι ευχαριστίες από τους κορυφαίους στο Τάεκβοντο

Η πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού αθλήματος Τάεκβοντο Κυριακή Κουττούκη και ο πρωταθλητής Ιώαννης Πηλαβάκης, οι οποίοι θεωρούνται από τους κορυφαίους του Κυπριακού Τάεκβοντο και από τους καλύτερους της Ευρώπης σύμφωνα με τις πρόσφατες Πανευρωπαϊκές / Παγκόσμιες τους επιτυχίες, και με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Μοντρέ της Ελβετίας από 19 μέχρι 22 Μαϊου, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την ΟΠΑΠ

Κύπρου για την στήριξη που τους έχει δοθεί μέσα στο 2015.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιο πάνω κορυφαίοι του Τάεκβοντο μαζί με άλλες τρεις πρωταθλήτριες (Ειρήνη Πασιουλή, Δέσποινα Πηλαβάκη, Σουζάννα Τομάζου) και επτά άλλους πρωταθλητές (Γιώργο Νικολάου, Αντώνη Κυριάκου, Χρίστο Πηλαβάκη, Ιωάννη Λουκά, Γιώργο Κακούρη, Κυριάκο Στρατουρά, Δημήτρη Μουστάκα) θα διεδικδικήσουν μετάλλια στο Μοντρέ που θα δώσουν την ευκαιρία στην μικρή μας Κύπρο να διεκδικίσει θέση μέσα στις 15 πρώτες χώρες της Ευρώπης στο Ολυμπιακό άθλημα Τάεκβοντο το οποίο διευθύνει και προωθεί η Εθνική Ομοσπονδία Τάεκβοντο (ΕΟΤΚ). Οι πιο πάνω διεθνείς αθλητές / αθλήτριες καλούνται από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή και την ΕΟΤΚ σε συγκέντρωση και προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο «Τ. Παπαδόπουλος – Ελευθερία» το Σάββατο 14 Μαϊου από τις 08.45 μέχρι τις 10.45. .

Με την ευκαιρία αυτή το Δ.Σ. της ΕΟΤΚ ευχεται σε όλους τους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Κύπρου καλές επιτυχίες στο πιο πάνω πολύ δύσκολο και αμφίρροπο πρωτάθλημα, στο οποίο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι θα πάρουν μέρος οι κορυφαίοι πρωταθλητές της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και Ολυμπιονίκες. Στην φωτογραφία η Κυριακή Κουττούκη και ο Ιωάννης Πηλαβάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα