Οι ανησυχίες της Λευκωσίας από τις εξελίξεις στο Ισραήλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις ανησυχίες της Λευκωσίας από τις εξελίξεις στο Ισραήλ αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Όπως ανέφερε, σήμερα το πρωί έφτασε στο Λιμάνι Λεμεσού το πλοίο από πλευράς ΗΠΑ και δύο γαλλικές πτήσεις έχουν αναχωρήσει για να μεταφέρουν Γάλλους στην χώρα τους, ενώ έχει φτάσει αεροπλάνο με 40 άτομα υπηκόους του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Όταν χάνονται ανθρώπινες ζωές τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αλλά ως χώρα οφείλουμε να αξιολογήσουμε τις παραμέτρους που

επηρεάζουν την Κύπρο», είπε.

Σημείωσε ότι, ενδεχομένως θα υπάρξουν κάποιες επιδράσεις στην οικονομία και θα πρέπει να αξιολογηθεί το κατά πόσο θα επηρεαστεί ο τουρισμός που είναι μία βασική πηγή εσόδων της χώρας αλλά και ο πρώτος τομέας που επηρεάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πρόσθεσε ότι ενδεχομένως να παρατηρηθεί μία διακίνηση των τιμών στα καύσιμα, αυτό είναι κάτι που λένε και οι ειδικοί και θα πρέπει να αξιολογούνται διαρκώς.

«Υπάρχει ο φόβος για αυξημένες μεταναστευτικές ροές παρόλο που μέχρι σήμερα δεν έχουμε τέτοιες ενδείξεις. Πρέπει να είμαστε επί ποδός, οι εξελίξεις τρέχουν μέρα με τη μέρα και θα πρέπει να τις παρακολουθούμε στενά», τόνισε.

Διαβάστε επίσης: Πενταράς: Ο λόγος που καθυστερεί η χερσαία επιχείρηση στη Γάζα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα